Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:07
  • Competitiewedstrijd: 3de Klasse.08
  • Stadion: aunove Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3100
aunove LOZERS
Normal Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 56.6
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen zeer goed
hopeloos Verdedigen redelijk


4e minuut.
Fogsgaard speelt de bal door. Cabuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździor rent richting de bal. Cabuto rent richting de bal. Cabuto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
aunove - LOZERS 0:1

9e minuut.
Tack probeert naar een medespeler te passen. Fogsgaard kopt de bal weg. Klungelig pakt De Moerlooze de bal. Cabuto is nu in balbezit. Cabuto schiet op doel. Tack probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Fogsgaard rent richting de bal. Fogsgaard geeft een lange en hoge pass. Stevens bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździor onderschept slim de pass. Paździor draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Fogsgaard passt de bal met de wreef. Glaría rent richting de bal. Glaría met een sublieme pass. Paździor is nu in balbezit. Paździor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Tack trapt de bal weg van het doel. Klink kopt de bal weg. Mees heeft problemen om de bal te vangen. Paździor is nu in balbezit. Paździor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
aunove - LOZERS 0:2

18e minuut.
Cabuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabuto geeft een lange en hoge pass. Lahcen kopt de bal weg. Paździor bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Cabuto rent richting de bal. Cabuto passt de bal met de wreef. Stevens rent richting de bal. Paździor onderschept slim de pass. Paździor schiet op doel. Tack verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Fogsgaard speelt de bal door. Paździor rent richting de bal. Cabuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździor rent richting de bal. Paździor haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Stevens heeft problemen om de bal te vangen. Lahcen bereikt de bal nog maar net als eerste. Stevens is nu in balbezit. Stevens geeft een lange en hoge pass. Lahcen geeft een lange en hoge pass. Tack kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Paździor onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Glaría neemt de hoekschop. Paździor maakt een snoekduik en kopt de bal. Tack werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aunove - LOZERS 0:3

31e minuut.
Klink speelt de bal door. Lahcen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahcen probeert naar een medespeler te passen. Paździor bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
aunove - LOZERS 0:4

32e minuut.
Paździor onderschept slim de pass. Cabuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Caneghem is nu in balbezit. Paździor bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździor draait met de bal, schiet en ... Tack kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
aunove - LOZERS 0:5

39e minuut.
Fogsgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogsgaard passt de bal met de wreef. Vanderspikken is nu in balbezit. Paździor onderschept slim de pass. Paździor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tack met een harde bal richting middenveld. Fogsgaard kopt de bal weg. Paździor bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździor draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stevens speelt de bal door. Klungelig pakt Klink de bal. Klink speelt de bal door. Cabuto is nu in balbezit. Cabuto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aunove 83%, LOZERS 17%.
aunove - LOZERS 0:5

48e minuut.
Paździor is nu in balbezit. Mees is nu in balbezit. Paździor verovert de bal door een tackle van achteren. Paździor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
aunove - LOZERS 0:6

50e minuut.
Stevens is nu in balbezit. Lahcen verovert de bal door een tackle van achteren. Lahcen probeert naar een medespeler te passen. Cabuto is nu in balbezit. Cabuto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Cabuto verovert de bal door een tackle van achteren. Cabuto passt de bal met de wreef. Caneghem kan de bal niet met de borst controleren. Paździor rent richting de bal. Paździor schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Glaría met een snelle inworp. Cabuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabuto geeft een lange en hoge pass. Lahcen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahcen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Cabuto verovert de bal door een tackle van achteren. Cabuto speelt de bal door. Paździor is nu in balbezit. Paździor draait met de bal, schiet en ... Mees probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Paździor bereikt de bal nog maar net als eerste. Caneghem onderschept slim de pass. Cabuto onderschept slim de pass. Cabuto draait met de bal, schiet en ... Tack werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aunove - LOZERS 0:7

65e minuut.
Cabuto is nu in balbezit. Cabuto probeert naar een medespeler te passen. Lahcen rent richting de bal. Lahcen schiet op doel. Tack maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aunove - LOZERS 0:8

66e minuut.
de Raedt speelt de bal door. Bölen rent richting de bal. Bölen passt de bal in één keer door. Paździor is nu in balbezit. Paździor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Tempels probeert de bal met de borst te controleren. Fogsgaard met een sublieme pass. Cabuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabuto draait met de bal, schiet en ... Tack maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Fogsgaard met een sublieme pass. Klink bereikt de bal nog maar net als eerste. Klink passt de bal zonder na te denken. Paździor bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Antoniadis probeert naar een medespeler te passen. Glaría met een sublieme pass. Paździor bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
aunove - LOZERS 0:9

83e minuut.
Paździor rent richting de bal. Cabuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździor bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździor draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Caneghem de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
aunove - LOZERS 0:10

86e minuut.
Lahcen is nu in balbezit. Lahcen passt de bal in één keer door. Daar is Paździor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paździor haalt uit met een fantastische trap. Tack werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aunove - LOZERS 0:11

89e minuut.
Cabuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździor rent richting de bal. Cabuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździor rent richting de bal. Paździor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
aunove - LOZERS 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aunove 88%, LOZERS 12%.
aunove - LOZERS 0:12