Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ejner FC Langsjorden
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17.4
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Frederik met een sublieme pass. Sommerhjelm bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobsen Bolvig is nu in balbezit. Sommerhjelm verovert de bal door een tackle van achteren. Sommerhjelm haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ankersø probeert naar een medespeler te passen. Frederik rent richting de bal. Quist met een sublieme pass. Skovbjerg bereikt de bal nog maar net als eerste. Skovbjerg draait met de bal, schiet en ... Kastberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ejner FC - Langsjorden 1:0

23e minuut.
Sommerhjelm probeert naar een medespeler te passen. Wayne bereikt de bal nog maar net als eerste. Wayne met een sublieme pass. Sommerhjelm bereikt de bal nog maar net als eerste. Sommerhjelm schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Frederik met een sublieme pass. Skjern bereikt de bal nog maar net als eerste. Frederik bereikt de bal nog maar net als eerste. Skjern bereikt de bal nog maar net als eerste. Skjern draait met de bal, schiet en ... Kudsk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Quist met een sublieme pass. Gjødstrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjødstrup passt de bal zonder na te denken. Skovbjerg rent richting de bal. Skovbjerg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Ankersø probeert de bal aan de voet te houden. Skovbjerg rent richting de bal. Skovbjerg passt de bal zonder na te denken. Quist bereikt de bal nog maar net als eerste. Quist draait met de bal, schiet en ... Kastberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ejner FC 47%, Langsjorden 53%.
Ejner FC - Langsjorden 1:0

50e minuut.
Bidstrup heeft problemen om de bal te vangen. Ankersø kopt de bal weg. Sommerhjelm bereikt de bal nog maar net als eerste. Sommerhjelm draait met de bal, schiet en ... Kudsk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Bannan rent richting de bal. Jespersen verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Frederik zijn tegenspeler op de grond. Frederik krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Dracul geeft een lange en hoge pass. Asp heeft problemen om de bal te vangen. Skovbjerg is nu in balbezit. Skovbjerg schiet op doel. Kastberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ejner FC - Langsjorden 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ejner FC 49%, Langsjorden 51%.
Ejner FC - Langsjorden 2:0