Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:11
  • Competitiewedstrijd: Allsvenskan
  • Stadion: Skogsvallen
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 31026
IK Nordia KF Trepça `89
back Tactiek Kval
53% Balbezit 47%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 19
6 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
59.3 gemiddelde waardering 58.6
very good Schieten excellent
excellent Passen solid
outstanding Verdedigen excellent


4e minuut.
Klungelig pakt Măcriş de bal. Ilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. García Escudero legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ilaj is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Löfberg neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
IK Nordia - KF Trepça `89 0:1

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ślęzak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hegerfors geeft een hoge lob. Ilaj maakt een snoekduik en kopt de bal. Trusiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IK Nordia - KF Trepça `89 0:2

13e minuut.
Bergqvist verovert de bal door een tackle van achteren. Ibănescu onderschept slim de pass. Met opzet legt Eyholzer zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Eyholzer moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Eyholzer schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

15e minuut.
Rivillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmén verovert de bal door een tackle van achteren. Holmén passt de bal met de wreef. Löfberg is nu in balbezit. Löfberg haalt uit met een fantastische trap. Trusiak bokst de bal weg. Ilaj is nu in balbezit. Ilaj haalt uit met een fantastische trap. Trusiak bokst de bal weg.

19e minuut.
Löfberg is nu in balbezit. Löfberg probeert naar een medespeler te passen. Bảo Long rent richting de bal. Ilaj onderschept slim de pass. Ilaj schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Ferrini Folcarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmén schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ferrini Folcarelli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. García Escudero met een snel genomen vrije trap. Drywa springt en kopt de bal. Krzyżok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Ilaj kopt de bal weg. Ibănescu rent richting de bal. Bergqvist tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ibănescu raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Holmén neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Löfberg is nu in balbezit. Ibănescu speelt de bal door. Ilaj rent richting de bal. Ilaj haalt uit met een fantastische trap. Bảo Long probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IK Nordia 74%, KF Trepça `89 26%.
IK Nordia - KF Trepça `89 0:2

47e minuut.
Bảo Long kopt de bal weg. García Escudero controleert de bal met de borst. Ibănescu met een sublieme pass. Löfberg is nu in balbezit. Löfberg schiet op doel. Trusiak bokst de bal weg.

50e minuut.
Ferrini Folcarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tregert geeft de bal voor. Ilaj is nu in balbezit. Ilaj draait met de bal, schiet en ... Trusiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IK Nordia - KF Trepça `89 0:3

61e minuut.
Ibănescu speelt de bal door. Daar is Hegerfors, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hegerfors geeft een hoge lob. Ilaj rent richting de bal. Ilaj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Tregert bereikt de bal nog maar net als eerste. Tregert geeft de bal voor. Ilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilaj schiet op doel. Trusiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IK Nordia - KF Trepça `89 0:4

67e minuut.
Măcriş is nu in balbezit. Măcriş probeert naar een medespeler te passen. Ferrini Folcarelli rent richting de bal. Ferrini Folcarelli schiet op doel. Krzyżok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Bergqvist probeert naar een medespeler te passen. Ilaj rent richting de bal. Măcriş schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Măcriş krijgt een gele kaart. Ilaj is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Matsson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ilaj springt en kopt de bal. Trusiak bokst de bal weg.

85e minuut.
Ślęzak rent richting de bal. Ślęzak geeft een lange en hoge pass. Ilaj is nu in balbezit. Matsson rent richting de bal. Matsson geeft de bal voor. Trusiak bokst de bal weg.

86e minuut.
Holmén verovert de bal door een tackle van achteren. Holmén speelt de bal door. Ibănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibănescu geeft de bal voor. Ilaj springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Lancelowski kopt de bal weg. Ibănescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van García Escudero. García Escudero krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IK Nordia 56%, KF Trepça `89 44%.
IK Nordia - KF Trepça `89 0:4