Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:16
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.02
  • Stadion: Woodstock
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 25704
Spotted white beagles FC El Loco
A šta sad? Tactiek Liga 3
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 10
41.5 gemiddelde waardering 57.4
solid Schieten formidable
adequate Passen very good
adequate Verdedigen very good


3e minuut.
Simplício rent richting de bal. Ustasa verovert de bal door een tackle van achteren. Mjesalica is nu in balbezit. Ustasa verovert de bal door een tackle van achteren. Ustasa draait met de bal, schiet en ... Assis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Duper de bal. Simplício bereikt de bal nog maar net als eerste. Železni onderschept slim de pass. Duper is nu in balbezit. Duper haalt uit met een fantastische trap. Assis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Duper bereikt de bal nog maar net als eerste. Duper draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spotted white beagles - FC El Loco 0:1

4e minuut.
Ustasa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ustasa komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Jelin speelt de bal door. Ivanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanić geeft de bal voor. Duper rent richting de bal. Duper haalt uit met een fantastische trap. Paal!

7e minuut.
Mjesalica onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jelin zal de hoekschop nemen. Železni krijgt zijn hoofd ertegen. Assis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spotted white beagles - FC El Loco 0:2

10e minuut.
Maršan passt de bal zonder na te denken. Jelin is nu in balbezit. Kresović maakt een afschuwelijke overtreding. Kresović krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Maršan rent richting de bal. Maršan geeft een lange en hoge pass. Duper bereikt de bal nog maar net als eerste. Duper haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spotted white beagles - FC El Loco 0:3

22e minuut.
Jelin onderschept slim de pass. Jelin geeft een hoge lob. Ustasa kopt de bal weg. Duper bereikt de bal nog maar net als eerste. Duper haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Maršan kopt de bal weg. Ivanić speelt de bal door. Jelin speelt de bal door. Duper bereikt de bal nog maar net als eerste. Duper schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Duper is nu in balbezit. Duper passt de bal zonder na te denken. Železni rent richting de bal. Železni schiet op doel. Assis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Jelin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. geeft een lange en hoge pass. Duper is nu in balbezit. Duper draait met de bal, schiet en ... Assis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Imamović met een sublieme pass. Gubec rent richting de bal. Kučuk is nu in balbezit. Gubec verovert de bal door een tackle van achteren. Gubec schiet op doel. Koprivec bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spotted white beagles 64%, FC El Loco 36%.
Spotted white beagles - FC El Loco 0:3

47e minuut.
Doeltrap. Koprivec trapt de bal weg. Ivanić kopt de bal weg. Duper heeft problemen om de bal te vangen. Duper draait met de bal, schiet en ... Assis bokst de bal weg.

48e minuut.
Jelin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kresović kopt de bal weg. Klungelig pakt Ustasa de bal. Železni bereikt de bal nog maar net als eerste. Železni haalt uit met een fantastische trap. Assis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Maršan verovert de bal door een tackle van achteren. Maršan geeft een hoge lob. Simplício probeert de bal met de borst te controleren. Ustasa is nu in balbezit. Ustasa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Jelin heeft problemen om de bal te vangen. Jelin probeert naar een medespeler te passen. Železni bereikt de bal nog maar net als eerste. Železni schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Železni bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Spotted white beagles - FC El Loco 0:4

75e minuut.
Mjesalica geeft de bal voor. Klungelig pakt Duper de bal. Stepišnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Duper verovert de bal door een tackle van achteren. Duper schiet op doel. Assis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Kresović speelt de bal door. bereikt de bal nog maar net als eerste. passt de bal met de wreef. Železni rent richting de bal. Železni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Maršan bereikt de bal nog maar net als eerste. Maršan geeft een hoge lob. Železni rent richting de bal. Železni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spotted white beagles - FC El Loco 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spotted white beagles 59%, FC El Loco 41%.
Spotted white beagles - FC El Loco 0:5