Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Svjetlost Mala Mlaka Dalmatinac Donja Stubica
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Pinjuh geeft een hoge lob. Talijanac kopt de bal weg. Klungelig pakt Kuzman de bal. Gardijan rent richting de bal. Gardijan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Kajnić passt de bal zonder na te denken. Ireiz rent richting de bal. Kelava onderschept slim de pass. Kelava schiet op doel. Buhta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Svjetlost Mala Mlaka - Dalmatinac Donja Stubica 1:0

17e minuut.
Talijanac rent richting de bal. Talijanac passt de bal met de wreef. Gašpar probeert naar een medespeler te passen. Pogorilić rent richting de bal. Pogorilić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Dušić kopt de bal weg. Daar is Judnič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajnić rent richting de bal. Kajnić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Svjetlost Mala Mlaka - Dalmatinac Donja Stubica 2:0

31e minuut.
Kajnić probeert naar een medespeler te passen. Hrastinski is nu in balbezit. Hrastinski probeert naar een medespeler te passen. Kelava is nu in balbezit. Kelava schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Belin geeft een hoge lob. Dušić probeert de bal met de borst te controleren. Dušić passt de bal in één keer door. Kelava bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelava haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Belin onderschept slim de pass. Belin passt de bal zonder na te denken. Negro is nu in balbezit. Negro geeft de bal voor. Dušić maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Svjetlost Mala Mlaka - Dalmatinac Donja Stubica 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svjetlost Mala Mlaka 50%, Dalmatinac Donja Stubica 50%.
Svjetlost Mala Mlaka - Dalmatinac Donja Stubica 3:0

51e minuut.
Inworp. Konjević met een snelle inworp. Elek bereikt de bal nog maar net als eerste. Elek geeft een hoge lob. Ćubić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Hrastinski rent richting de bal. Kelava verovert de bal door een tackle van achteren. Kelava geeft de bal voor. Dušić rent richting de bal. Dušić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Svjetlost Mala Mlaka - Dalmatinac Donja Stubica 4:0

88e minuut.
Ćubić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Konjević met een snelle inworp. Elek bereikt de bal nog maar net als eerste. Elek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svjetlost Mala Mlaka 59%, Dalmatinac Donja Stubica 41%.
Svjetlost Mala Mlaka - Dalmatinac Donja Stubica 4:0