Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los piratas de nuca jamás Dep Cali
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 15.6
hopeless Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Mahecha trapt de bal weg. Tuta is nu in balbezit. Tuta speelt de bal door. Herreño bereikt de bal nog maar net als eerste. Herreño draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Villa rent richting de bal. Muñoz onderschept slim de pass. Muñoz passt de bal in één keer door. Herreño rent richting de bal. Herreño haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Dulce is nu in balbezit. Riveros onderschept slim de pass. Riveros passt de bal in één keer door. Daar is Téllez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Téllez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa onderschept slim de pass. Muñoz begaat een overtreding. Villa raakt geblesseerd tijdens het duel. Meza met een snel genomen vrije trap. Mahecha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los piratas de nuca jamás 58%, Dep Cali 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los piratas de nuca jamás - Dep Cali 0:0

54e minuut.
Patarroyo met een sublieme pass. Téllez is nu in balbezit. Villa heeft problemen om de bal te vangen. Téllez is nu in balbezit. Téllez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
los piratas de nuca jamás - Dep Cali 0:1

65e minuut.
Villa geeft een hoge lob. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Barajas begaat een overtreding. Barajas krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Dulce met de inworp. Martín bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín geeft een hoge lob. Galán rent richting de bal. Galán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Villa rent richting de bal. Villa geeft een lange en hoge pass. Algarra probeert de bal aan de voet te houden. Téllez is nu in balbezit. Téllez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Galán rent richting de bal. Patarroyo is nu in balbezit. Galán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Galán krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Téllez bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa is nu in balbezit. Téllez is nu in balbezit. Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Meza rent richting de bal. Muñoz verovert de bal door een tackle van achteren. Muñoz met een sublieme pass. Herreño is nu in balbezit. Herreño draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los piratas de nuca jamás 42%, Dep Cali 58%.
los piratas de nuca jamás - Dep Cali 0:1