Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Amigos de barrio Sporting Cristal -- Peru
nuevo Tactiek New CCU_td_1.6
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
63.5 gemiddelde waardering 61.2
excellent Schieten excellent
formidable Passen very good
formidable Verdedigen excellent


8e minuut.
Arenas is nu in balbezit. Arenas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Oleksy met de inworp. Grnčarov geeft een hoge lob. Martin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Arresti geeft een hoge lob. Østvik kopt de bal weg. Bazán bereikt de bal nog maar net als eerste. Tortillo verovert de bal door een tackle van achteren. Tortillo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Inworp. Mariátegui komt het veld opgelopen. Domuś komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Trhač probeert naar een medespeler te passen. Tolo probeert naar een medespeler te passen. Beaucourt rent richting de bal. Beaucourt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Amigos de barrio - Sporting Cristal -- Peru 1:0

39e minuut.
Skoglund raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Goga komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Østvik met een sublieme pass. Antichi speelt de bal door. Trhač is nu in balbezit. Trhač geeft de bal voor. Beaucourt krijgt zijn hoofd ertegen. Santapakka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amigos de barrio 38%, Sporting Cristal -- Peru 62%.
Amigos de barrio - Sporting Cristal -- Peru 1:0

47e minuut.
Oleksy bereikt de bal nog maar net als eerste. Antichi onderschept slim de pass. Antichi geeft een lange en hoge pass. Beaucourt springt en kopt de bal. Santapakka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Domuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Domuś passt de bal met de wreef. Tolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariátegui verovert de bal door een tackle van achteren. Mariátegui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Arresti raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mejía komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Trhač is nu in balbezit. Trhač geeft een hoge lob. Beaucourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaucourt schiet op doel. Santapakka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amigos de barrio - Sporting Cristal -- Peru 2:0

61e minuut.
Oleksy geeft een hoge lob. Klungelig pakt Arenas de bal. Domuś bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ramírez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Goga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Domuś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Amigos de barrio - Sporting Cristal -- Peru 2:1

68e minuut.
Beaucourt passt de bal zonder na te denken. Oleksy rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trhač. Trhač krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Oleksy probeert naar een medespeler te passen. Mariátegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Inclan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariátegui onderschept slim de pass. Mariátegui draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mundi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amigos de barrio 38%, Sporting Cristal -- Peru 62%.
Amigos de barrio - Sporting Cristal -- Peru 2:1