Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Norteños FC Alianza lima corazon 73
352 Tactiek nuevo
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
57.3 gemiddelde waardering 65.9
solide Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Březňák kopt de bal weg. Daar is Angolano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolton speelt de bal door. Márkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Márkus haalt uit met een fantastische trap. Depenhörn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Ruper speelt de bal door. Bolton speelt de bal door. Márkus is nu in balbezit. Márkus draait met de bal, schiet en ... Karcılı probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Regulewicz is nu in balbezit. Regulewicz passt de bal zonder na te denken. Bolton heeft problemen om de bal te vangen. Bolton geeft de bal voor. Karcılı kopt de bal weg. Depenhörn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Borazan geeft een lange en hoge pass. Altuğra rent richting de bal. Bolton tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bolton krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Virrantalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Virrantalo passt de bal zonder na te denken. Daar is Bolton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolton geeft een hoge lob. Yücetürk maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Bolton passt de bal zonder na te denken. Regulewicz is nu in balbezit. Regulewicz geeft een hoge lob. Márkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Márkus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Norteños FC - Alianza lima corazon 73 0:1

35e minuut.
Virrantalo met de inworp. Bolton rent richting de bal. Bolton passt de bal zonder na te denken. Márkus heeft problemen om de bal te vangen. Márkus schiet op doel. Depenhörn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Karcılı passt de bal zonder na te denken. Borazan heeft problemen om de bal te vangen. Márkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Márkus draait met de bal, schiet en ... Depenhörn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Norteños FC - Alianza lima corazon 73 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Norteños FC 75%, Alianza lima corazon 73 25%.
Los Norteños FC - Alianza lima corazon 73 0:2

46e minuut.
Land komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Bęś onderschept slim de pass. Bolton rent richting de bal. Munhoz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Munhoz krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Bolton geeft de bal voor. Yücetürk kopt de bal weg. Karcılı bereikt de bal nog maar net als eerste. Márkus verovert de bal door een tackle van achteren. Márkus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Inworp. Regulewicz met de inworp. Bolton geeft een lange en hoge pass. Márkus maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Norteños FC - Alianza lima corazon 73 0:3

69e minuut.
Borazan geeft een hoge lob. Březňák met een sublieme pass. Ruper heeft problemen om de bal te vangen. Yücetürk is nu in balbezit. Yücetürk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Inworp. Regulewicz met de inworp. Bolton bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolton geeft een lange en hoge pass. Yücetürk maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Bolton geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Karcılı de bal. Márkus rent richting de bal. Márkus haalt uit met een fantastische trap. Depenhörn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Norteños FC - Alianza lima corazon 73 0:4

84e minuut.
Depenhörn probeert naar een medespeler te passen. Bolton is nu in balbezit. Bolton passt de bal zonder na te denken. Yücetürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Yücetürk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Depenhörn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Yücetürk rent richting de bal. Bolton rent richting de bal. Ruper is nu in balbezit. Yücetürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Yücetürk haalt uit met een fantastische trap. Depenhörn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Norteños FC 59%, Alianza lima corazon 73 41%.
Los Norteños FC - Alianza lima corazon 73 0:4