Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ADDT Aguardientosos FC
442_adv Tactiek BLUE
53% Balbezit 47%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 8
61.5 gemiddelde waardering 61.5
excellent Schieten formidable
very good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


6e minuut.
Carfora met een sublieme pass. Nos speelt de bal door. Carillo geeft een lange en hoge pass. Cuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Zavala probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cuba de bal. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuba verovert de bal door een tackle van achteren. Cuba haalt uit met een fantastische trap. Pashaev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Nos speelt de bal door. Alptemür bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejeda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alptemür raakt geblesseerd tijdens het duel. Alptemür kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
ADDT - Aguardientosos FC 1:0

28e minuut.
Tejeda geeft een lange en hoge pass. Cuba kopt de bal weg. Klungelig pakt Törmäkangas de bal. Serrano is nu in balbezit. Serrano schiet op doel. Pashaev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Carillo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cachay. Carillo raakt geblesseerd tijdens het duel. Alegría zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Carrario bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrario geeft een hoge lob. Montero heeft problemen om de bal te vangen. Cuba bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Törmäkangas passt de bal zonder na te denken. Raden is nu in balbezit. Raden geeft een lange en hoge pass. Cachay bereikt de bal nog maar net als eerste. Cachay haalt uit met een fantastische trap. Salkımsaçak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Zavala bereikt de bal nog maar net als eerste. Alptemür is nu in balbezit. Met opzet legt Miski zijn tegenspeler op de grond. Miski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

44e minuut.
Gonzales is nu in balbezit. Tejeda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gonzales is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Törmäkangas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Alptemür bereikt de bal nog maar net als eerste. Alptemür haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ADDT 62%, Aguardientosos FC 38%.
ADDT - Aguardientosos FC 1:0

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Cuba stond buitenspel. Nos maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cachay kopt de bal weg. Alptemür is nu in balbezit. Alptemür draait met de bal, schiet en ... Salkımsaçak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Alegría verovert de bal door een tackle van achteren. Yaranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaranga speelt de bal door. Serrano rent richting de bal. Serrano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Alegría verovert de bal door een tackle van achteren. Alegría geeft de bal voor. Carillo geeft de bal voor. Serrano rent richting de bal. Serrano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ADDT 62%, Aguardientosos FC 38%.
ADDT - Aguardientosos FC 1:0