Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nacional de Lima MAKALU FC
Nacional de Lima Tactiek Makalu 2.0
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.3 gemiddelde waardering 42.4
average Schieten solid
average Passen good
poor Verdedigen adequate


4e minuut.
Bonfils bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonfils passt de bal in één keer door. Chmielecki rent richting de bal. Chmielecki schiet op doel. Carrasco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional de Lima - MAKALU FC 0:1

7e minuut.
Teuns passt de bal in één keer door. Peñaloza bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaloza speelt de bal door. Chmielecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Chmielecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonfils rent richting de bal. Bonfils passt de bal zonder na te denken. Chmielecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Alegría bereikt de bal nog maar net als eerste. Konok onderschept slim de pass. Peñaloza met een sublieme pass. Bonfils is nu in balbezit. Bonfils draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Calu geeft de bal voor. Klungelig pakt Bonfils de bal. Chmielecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielecki haalt uit met een fantastische trap. Carrasco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional de Lima - MAKALU FC 0:2

32e minuut.
Ročić onderschept slim de pass. Peñaloza rent richting de bal. Peñaloza passt de bal in één keer door. Chmielecki rent richting de bal. Chmielecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Nahapetyan heeft problemen om de bal te vangen. Nahapetyan speelt de bal door. Simplício met een sublieme pass. Dawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawkins geeft een lange en hoge pass. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nacional de Lima 64%, MAKALU FC 36%.
Nacional de Lima - MAKALU FC 0:2

46e minuut.
Klijnjan komt het veld opgelopen. Pantoja komt het veld opgelopen.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Częścik komt het veld opgelopen. Tveter komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Simplício passt de bal met de wreef. Dawkins speelt de bal door. Tveter geeft een hoge lob. Pantoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoja draait met de bal, schiet en ... Carrasco bokst de bal weg.

71e minuut.
Klijnjan haalt uit met een fantastische trap. Viscarra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pantoja is nu in balbezit. Pantoja draait met de bal, schiet en ... Carrasco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional de Lima - MAKALU FC 0:3

71e minuut.
Mandić komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Pantoja rent richting de bal. Pantoja passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Klijnjan de bal. Pantoja rent richting de bal. Pantoja schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Simplício met een sublieme pass. Chmielecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielecki passt de bal zonder na te denken. Pantoja is nu in balbezit. Pantoja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional de Lima - MAKALU FC 0:4

85e minuut.
Peñaloza geeft de bal voor. Viscarra controleert de bal met de borst. Pantoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoja schiet op doel. Viscarra probeert de bal aan de voet te houden. Carrasco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Pantoja neemt de hoekschop. Daar is Chmielecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klijnjan is nu in balbezit. Klijnjan draait met de bal, schiet en ... Carrasco probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nacional de Lima 72%, MAKALU FC 28%.
Nacional de Lima - MAKALU FC 0:4