Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:17
  • Competitiewedstrijd: Prva Liga
  • Stadion: Маракана
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 57167
ЦЗВ Hilandar
new Tactiek 1111111
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
60.8 gemiddelde waardering 70
formidabel Schieten uitmuntend
solide Passen uitmuntend
uitstekend Verdedigen formidabel


3e minuut.
Amuway bereikt de bal nog maar net als eerste. Amuway probeert naar een medespeler te passen. Baraja Vegas met een sublieme pass. Klungelig pakt Vasconez de bal. Vasconez haalt uit met een fantastische trap. Balk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Pacaembu verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amuway met een snelle inworp. Baraja Vegas geeft een lange en hoge pass. Csigér springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Gazzè geeft de bal voor. Vještica kopt de bal weg. Amuway rent richting de bal. Amuway geeft een lange en hoge pass. Vasconez maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Fernández Rivadulla rent richting de bal. Fernández Rivadulla passt de bal met de wreef. Baraja Vegas is nu in balbezit. Baraja Vegas geeft een hoge lob. Csigér krijgt zijn hoofd ertegen. Balk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Mijatović is nu in balbezit. Mijatović passt de bal zonder na te denken. Ojalammi met een sublieme pass. Dinkić is nu in balbezit. Dinkić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Davidov met een sublieme pass. Fernández Rivadulla rent richting de bal. Fernández Rivadulla met een sublieme pass. Vasconez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasconez schiet op doel. Balk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vasconez geeft een hoge lob. Balk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Mijatović rent richting de bal. Mijatović passt de bal zonder na te denken. Giuntini rent richting de bal. Giuntini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ЦЗВ - Hilandar 1:0

29e minuut.
Kauer passt de bal in één keer door. Giuntini bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraja Vegas begaat een overtreding. Giuntini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kauer komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Amuway geeft de bal voor. Mijatović kopt de bal weg. Fernández Rivadulla bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Rivadulla geeft een hoge lob. Csigér krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ЦЗВ - Hilandar 1:1

33e minuut.
Balk met een sublieme pass. Davidov kopt de bal weg. Amuway bereikt de bal nog maar net als eerste. Csigér is nu in balbezit. Csigér haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Fernández Rivadulla probeert naar een medespeler te passen. Baraja Vegas rent richting de bal. Baraja Vegas passt de bal zonder na te denken. Csigér bereikt de bal nog maar net als eerste. Csigér schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Vasconez kopt de bal weg. Ojalammi is nu in balbezit. Ojalammi geeft een lange en hoge pass. Dinkić kopt de bal weg. Giuntini bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
ЦЗВ - Hilandar 2:1

43e minuut.
Kauer is nu in balbezit. Kauer speelt de bal door. Tolomac onderschept slim de pass. Dinkić is nu in balbezit. Dinkić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ЦЗВ 63%, Hilandar 37%.
ЦЗВ - Hilandar 2:1

50e minuut.
Doeltrap. Thomopoulos komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Baraja Vegas speelt de bal door. Fernández Rivadulla is nu in balbezit. Met opzet legt Zirojević zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Zirojević moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Zirojević schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Fernández Rivadulla raakt geblesseerd tijdens het duel. Baraja Vegas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fernández Rivadulla rent richting de bal. Fernández Rivadulla geeft een lange en hoge pass. Thomopoulos maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Vještica onderschept slim de pass. Vještica probeert naar een medespeler te passen. Baraja Vegas probeert naar een medespeler te passen. Vasconez rent richting de bal. Vasconez draait met de bal, schiet en ... Balk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bairon komt het veld opgelopen. Alexandrino raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stančević komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Balk neemt vlug de vrije trap. Baraja Vegas heeft problemen om de bal te vangen. Baraja Vegas geeft een hoge lob. Vasconez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasconez draait met de bal, schiet en ... Balk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Baraja Vegas is nu in balbezit. Baraja Vegas passt de bal zonder na te denken. Vasconez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasconez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Fernández Rivadulla speelt de bal door. Baraja Vegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraja Vegas passt de bal zonder na te denken. Thomopoulos is nu in balbezit. Thomopoulos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Amuway passt de bal zonder na te denken. Fernández Rivadulla bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Rivadulla probeert naar een medespeler te passen. Vasconez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasconez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Stančević de bal. Vasconez is nu in balbezit. Vasconez draait met de bal, schiet en ... Balk bokst de bal weg.

89e minuut.
Baraja Vegas probeert naar een medespeler te passen. Amuway is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ojalammi. Ojalammi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ЦЗВ 67%, Hilandar 33%.
ЦЗВ - Hilandar 2:1