Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OFK Brestač tandrcak
Nova 4-4-2 Tactiek f-1
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 59.4
goed Schieten briljant
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Arcidiaco passt de bal in één keer door. Baković is nu in balbezit. Bierzyński rent richting de bal. Baković onderschept slim de pass. Baković draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Font heeft problemen om de bal te vangen. Grubješić is nu in balbezit. Grubješić haalt uit met een fantastische trap. Rokas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - tandrcak 0:1

4e minuut.
Font rent richting de bal. Font geeft een hoge lob. Kovandžić kopt de bal weg. Daar is Baković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baković draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Zarudzki geeft een lange en hoge pass. Grubješić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - tandrcak 0:2

7e minuut.
Milosavljević verovert de bal door een tackle van achteren. Milosavljević passt de bal in één keer door. Arcidiaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Baković bereikt de bal nog maar net als eerste. Baković haalt uit met een fantastische trap. Rokas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Arcidiaco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arcidiaco haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Baković verovert de bal door een tackle van achteren. Baković passt de bal in één keer door. Grubješić bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubješić schiet op doel. Rokas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - tandrcak 0:3

9e minuut.
Zarudzki passt de bal met de wreef. Baković bereikt de bal nog maar net als eerste. Galeru is nu in balbezit. Grubješić verovert de bal door een tackle van achteren. Grubješić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Nunes controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Brejla neemt vlug de vrije trap. Arcidiaco kopt de bal weg. Grubješić rent richting de bal. Grubješić draait met de bal, schiet en ... Rokas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Rogoveanu kopt de bal weg. Baković bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Grubješić verovert de bal door een tackle van achteren. Grubješić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Arcidiaco de bal. Arcidiaco haalt uit met een fantastische trap. Rokas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Zarudzki met de inworp. Arcidiaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Galeru legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Arcidiaco raakt geblesseerd tijdens het duel. Grubješić legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - tandrcak 0:4

25e minuut.
Arcidiaco passt de bal zonder na te denken. Daar is Zarudzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zarudzki geeft een hoge lob. Grubješić krijgt zijn hoofd ertegen. Rokas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Arcidiaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcidiaco passt de bal in één keer door. Grubješić bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - tandrcak 0:5

30e minuut.
Şofariu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Rogoveanu neemt vlug de vrije trap. Grubješić kopt de bal weg. Klungelig pakt Arcidiaco de bal. Arcidiaco schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Arcidiaco kopt de bal weg. Galeru rent richting de bal. Grubješić onderschept slim de pass. Baković rent richting de bal. Baković schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Font bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubješić verovert de bal door een tackle van achteren. Grubješić passt de bal met de wreef. Arcidiaco rent richting de bal. Arcidiaco draait met de bal, schiet en ... Rokas bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zarudzki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Baković maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - tandrcak 0:6

40e minuut.
Mencik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arcidiaco is nu in balbezit. Arcidiaco passt de bal met de wreef. Baković rent richting de bal. Baković schiet op doel. Rokas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Brestač 79%, tandrcak 21%.
OFK Brestač - tandrcak 0:6

54e minuut.
Brejla kopt de bal weg. Arcidiaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubješić bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcidiaco rent richting de bal. Arcidiaco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Arcidiaco onderschept slim de pass. Arcidiaco passt de bal met de wreef. Daar is Baković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grubješić rent richting de bal. Grubješić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Arcidiaco is nu in balbezit. Zarudzki rent richting de bal. Zarudzki geeft een lange en hoge pass. Grubješić is nu in balbezit. Grubješić draait met de bal, schiet en ... Rokas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - tandrcak 0:7

77e minuut.
Kovandžić verovert de bal door een tackle van achteren. Kovandžić passt de bal met de wreef. Baković rent richting de bal. Klungelig pakt Baković de bal. Baković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Arcidiaco kopt de bal weg. Grubješić is nu in balbezit. Font onderschept slim de pass. Baković onderschept slim de pass. Baković haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Brejla bereikt de bal nog maar net als eerste. Brejla speelt de bal door. Klungelig pakt Zarudzki de bal. Zarudzki geeft een hoge lob. Baković krijgt zijn hoofd ertegen. Rokas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Brestač 62%, tandrcak 38%.
OFK Brestač - tandrcak 0:7