Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:14
  • Competitiewedstrijd: III Liga.03
  • Stadion: ledina Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 31907
odi dedi Fc Leeds United
3 na 3 Tactiek Smith
54% Balbezit 46%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 44.1
zeer goed Schieten solide
solide Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Bonkov geeft een hoge lob. Onetto is nu in balbezit. Ðelmaš onderschept slim de pass. Ðelmaš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
odi dedi - Fc Leeds United 1:0

5e minuut.
Petäjäniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Petäjäniemi geeft een lange en hoge pass. Časnoha probeert de bal met de borst te controleren. Časnoha haalt uit met een fantastische trap. Bašić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
odi dedi - Fc Leeds United 1:1

6e minuut.
Bobadilla passt de bal met de wreef. Daar is Beňačko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radaljac probeert naar een medespeler te passen. Časnoha heeft problemen om de bal te vangen. Časnoha geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Czamaran met een sublieme pass. Časnoha bereikt de bal nog maar net als eerste. Časnoha speelt de bal door. Tosolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosolin schiet op doel. Bašić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gluščević is nu in balbezit. Gluščević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
odi dedi - Fc Leeds United 1:2

16e minuut.
Onetto verovert de bal door een tackle van achteren. Bulcke is nu in balbezit. Bulcke passt de bal zonder na te denken. Hariton rent richting de bal. Hariton haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Czamaran zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petäjäniemi is nu in balbezit. Bobadilla legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Petäjäniemi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tosolin legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Bašić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

19e minuut.
Ðelmaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Onetto is nu in balbezit. Onetto passt de bal met de wreef. Ðelmaš is nu in balbezit. Ðelmaš schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Bulcke passt de bal zonder na te denken. Gluščević rent richting de bal. Gluščević passt de bal zonder na te denken. Časnoha bereikt de bal nog maar net als eerste. Časnoha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
odi dedi - Fc Leeds United 1:3

23e minuut.
Mencik rent richting de bal. Mencik geeft de bal voor. Gluščević bereikt de bal nog maar net als eerste. Hariton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hariton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
odi dedi - Fc Leeds United 1:4

25e minuut.
Onetto speelt de bal door. Gluščević speelt de bal door. Hariton rent richting de bal. Hariton draait met de bal, schiet en ... Bašić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Beňačko onderschept slim de pass. Bulcke met een sublieme pass. Hariton is nu in balbezit. Hariton draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Bulcke is nu in balbezit. Bulcke speelt de bal door. Czamaran probeert naar een medespeler te passen. Tosolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosolin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: odi dedi 63%, Fc Leeds United 37%.
odi dedi - Fc Leeds United 1:4

51e minuut.
Bobadilla geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bulcke de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ðelmaš. Ðelmaš krijgt een gele kaart. Bulcke raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

54e minuut.
Ðelmaš rent richting de bal. Onetto onderschept slim de pass. Onetto geeft een hoge lob. Gluščević rent richting de bal. Gluščević haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hariton rent richting de bal. Hariton probeert naar een medespeler te passen. Tosolin rent richting de bal. Tosolin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
odi dedi - Fc Leeds United 1:5

64e minuut.
Gredstig verovert de bal door een tackle van achteren. Gredstig geeft een hoge lob. Hariton heeft problemen om de bal te vangen. Tosolin is nu in balbezit. Tosolin probeert naar een medespeler te passen. Bašić bokst de bal weg. Hariton is nu in balbezit. Hariton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
odi dedi - Fc Leeds United 1:6

66e minuut.
Beňačko passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hariton de bal. Tosolin rent richting de bal. Tosolin haalt uit met een fantastische trap. Bašić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
odi dedi - Fc Leeds United 1:7

71e minuut.
Petäjäniemi onderschept slim de pass. Petäjäniemi geeft de bal voor. Bulcke speelt de bal door. Gluščević is nu in balbezit. Gluščević draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Mencik geeft een hoge lob. Inworp. Bobadilla met de inworp. Ðelmaš is nu in balbezit. Ðelmaš haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Czamaran probeert naar een medespeler te passen. Tosolin heeft problemen om de bal te vangen. Hariton is nu in balbezit. Hariton draait met de bal, schiet en ... Bašić probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Mencik geeft een lange en hoge pass. Časnoha rent richting de bal. Časnoha probeert naar een medespeler te passen. Gluščević bereikt de bal nog maar net als eerste. Gluščević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
odi dedi - Fc Leeds United 1:8

84e minuut.
Mencik geeft de bal voor. Inworp. Bobadilla met de inworp. Ðelmaš is nu in balbezit. Ðelmaš haalt uit met een fantastische trap. Negreiros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Bonkov geeft een hoge lob. Mencik kopt de bal weg. Bulcke speelt de bal door. Tosolin rent richting de bal. Tosolin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Časnoha bereikt de bal nog maar net als eerste. Časnoha geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Gredstig speelt de bal door. Gluščević rent richting de bal. Gluščević probeert naar een medespeler te passen. Hariton rent richting de bal. Hariton draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Časnoha rent richting de bal. Časnoha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: odi dedi 61%, Fc Leeds United 39%.
odi dedi - Fc Leeds United 1:8