Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beli Orlovi Kraljevo Dunav Majdanpek
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
11 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 20.8
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Vasković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasković geeft de bal voor. Inworp. Mirković met de inworp. Mrnjavčević geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Stojšić de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Šubarić zal de hoekschop nemen. Mirković maakt een snoekduik en kopt de bal. Vasiljević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Sladić is nu in balbezit. Mrnjavčević onderschept slim de pass. Vasković begaat een overtreding. Vasković krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Nikodijević heeft problemen om de bal te vangen. Mirković is nu in balbezit. Vasković schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vasković krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Mirković raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mirković kan niet meer verder spelen. Šćepanović komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Šćepanović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Orbović de bal. Mrnjavčević is nu in balbezit. Mrnjavčević schiet op doel. Orbović probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Apić is nu in balbezit. Sovilj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sovilj passt de bal met de wreef. Vučićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučićević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beli Orlovi Kraljevo 64%, Dunav Majdanpek 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beli Orlovi Kraljevo - Dunav Majdanpek 0:0

47e minuut.
Sovilj onderschept slim de pass. Vučićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučićević geeft een hoge lob. Sovilj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sovilj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Sladić geeft de bal voor. Inworp. Apić met een snelle inworp. Šćepanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šćepanović geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Stojšić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šćepanović met de inworp. Mrnjavčević rent richting de bal. Mrnjavčević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Apić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nikodijević met de inworp. Sovilj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sovilj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Šćepanović kopt de bal weg. Mrnjavčević heeft problemen om de bal te vangen. Sladić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrnjavčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrnjavčević haalt uit met een fantastische trap. Vasiljević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Sladić geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Grmuša de bal onder controle te krijgen. Mrnjavčević is nu in balbezit. Mrnjavčević draait met de bal, schiet en ... Stojšić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Grmuša geeft een hoge lob. Predić rent richting de bal. Predić geeft een lange en hoge pass. Šubarić geeft een lange en hoge pass. Orbović maakt een snoekduik en kopt de bal. Vasiljević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beli Orlovi Kraljevo 68%, Dunav Majdanpek 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beli Orlovi Kraljevo - Dunav Majdanpek 0:0