Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flamengo PB S.E.Cupím
433 Tactiek U21
52% Balbezit 48%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 48.8
redelijk Schieten zeer goed
goed Passen solide
solide Verdedigen solide


4e minuut.
Doldán geeft een hoge lob. Wlazło speelt de bal door. Smok kopt de bal weg. Vaahervaara is nu in balbezit. Vaahervaara draait met de bal, schiet en ... Gruber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Mielony onderschept slim de pass. Mielony geeft een lange en hoge pass. Alarcón heeft problemen om de bal te vangen. Smok is nu in balbezit. Smok schiet op doel. Gruber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Smok is nu in balbezit. Smok schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Alarcón rent richting de bal. Smok bereikt de bal nog maar net als eerste. Smok geeft een hoge lob. Vaahervaara springt en kopt de bal. Daar is Sangaletti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Clarkson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Smok geeft een hoge lob. Maracanã is nu in balbezit. Maracanã schiet op doel. Gruber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vaahervaara rent richting de bal. Vaahervaara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Flamengo PB - S.E.Cupím 0:1

17e minuut.
Alarcón rent richting de bal. Alarcón geeft een hoge lob. Inworp. Lomauskas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maracanã geeft een hoge lob. Gruber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Deleanu verovert de bal door een tackle van achteren. Deleanu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Smok de bal. Paiva is nu in balbezit. Paiva schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Deleanu is nu in balbezit. Deleanu speelt de bal door. Smok bereikt de bal nog maar net als eerste. Smok haalt uit met een fantastische trap. Gruber werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Flamengo PB - S.E.Cupím 0:2

40e minuut.
Vaahervaara is nu in balbezit. Vaahervaara met een sublieme pass. Smok is nu in balbezit. Smok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Flamengo PB - S.E.Cupím 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flamengo PB 68%, S.E.Cupím 32%.
Flamengo PB - S.E.Cupím 0:3

49e minuut.
Vámosi met een sublieme pass. Doldán rent richting de bal. Doldán passt de bal in één keer door. Carbo is nu in balbezit. Carbo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Maracanã speelt de bal door. Smok bereikt de bal nog maar net als eerste. Smok passt de bal zonder na te denken. Paiva is nu in balbezit. Paiva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Flamengo PB - S.E.Cupím 0:4

53e minuut.
Inworp. Deleanu met de inworp. Maracanã geeft een hoge lob. Smok krijgt zijn hoofd ertegen. Gruber werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Flamengo PB - S.E.Cupím 0:5

55e minuut.
Doeltrap. Rocinha komt het veld opgelopen. Itaqui komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Maracanã geeft de bal voor. Gruber met een sublieme pass. Maracanã probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vaahervaara de bal. Vaahervaara geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Smok bereikt de bal nog maar net als eerste. Smok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Flamengo PB - S.E.Cupím 0:6

69e minuut.
Doeltrap. Pucci komt het veld opgelopen. Tupinambá komt het veld opgelopen. Wlazło trapt de bal weg. Tupinambá kopt de bal weg. Vaahervaara rent richting de bal. Vaahervaara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Klungelig pakt Sewera de bal. Vámosi is nu in balbezit. Vámosi speelt de bal door. Carbo is nu in balbezit. Carbo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wlazło trapt de bal weg. Deleanu kopt de bal weg. Vaahervaara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaahervaara draait met de bal, schiet en ... Gruber bokst de bal weg.

75e minuut.
Doeltrap. Panke komt het veld opgelopen. Wlazło met een harde bal richting middenveld. Pucci kopt de bal weg. Panke bereikt de bal nog maar net als eerste. Smok bereikt de bal nog maar net als eerste. Smok haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Deleanu rent richting de bal. Deleanu met een sublieme pass. Smok bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupinambá bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupinambá draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Inworp. Itaqui met een snelle inworp. Deleanu met een sublieme pass. Pucci rent richting de bal. Pucci geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flamengo PB 69%, S.E.Cupím 31%.
Flamengo PB - S.E.Cupím 0:6