Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Morabri F.C Pulley
541 Tactiek 442W v1.0
59% Balbezit 41%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
45.4 gemiddelde waardering 45.2
solid Schieten solid
good Passen solid
good Verdedigen average


2e minuut.
Bazilevich probeert naar een medespeler te passen. Agăfiţei rent richting de bal. Agăfiţei geeft een lange en hoge pass. Brito rent richting de bal. Brito haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Pulley 0:1

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Świrski met de inworp. Ripoll is nu in balbezit. Hełminiak onderschept slim de pass. Hełminiak geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Bazilevich kopt de bal weg. Agăfiţei is nu in balbezit. Agăfiţei passt de bal in één keer door. Horvath is nu in balbezit. Horvath haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Pulley 0:2

10e minuut.
Horvath verovert de bal door een tackle van achteren. Brito is nu in balbezit. Görmez verovert de bal door een tackle van achteren. Horvath rent richting de bal. Horvath draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Pulley 0:3

12e minuut.
Świrski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świrski geeft een lange en hoge pass. Soto probeert de bal aan de voet te houden. Develioğlu rent richting de bal. Develioğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Gács zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruschinskij geeft een hoge lob. Wilczan kopt de bal weg. Oliva rent richting de bal. Oliva schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Görmez met een sublieme pass. Hełminiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ripoll verovert de bal door een tackle van achteren. Ripoll geeft een hoge lob. Brito maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Görmez is nu in balbezit. Bazilevich geeft de bal voor. Horvath is nu in balbezit. Horvath draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Ruschinskij probeert naar een medespeler te passen. Świrski rent richting de bal. Świrski met een sublieme pass. Hełminiak is nu in balbezit. Hełminiak schiet op doel. Buñuel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Agăfiţei passt de bal in één keer door. Amin is nu in balbezit. Amin speelt de bal door. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath schiet op doel. Trywiański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morabri F.C 48%, Pulley 52%.
Morabri F.C - Pulley 0:3

48e minuut.
Gács passt de bal in één keer door. Ruschinskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruschinskij passt de bal in één keer door. Hełminiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hełminiak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Ozansoy rent richting de bal. Ozansoy geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gács zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruschinskij geeft een hoge lob. Buñuel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Develioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Develioğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Pulley 1:3

58e minuut.
Daar is Świrski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agăfiţei rent richting de bal. Agăfiţei speelt de bal door. Brito rent richting de bal. Brito draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Veroulis komt het veld opgelopen. Mercer komt het veld opgelopen. Lambeta komt het veld opgelopen. Mardarás komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Agăfiţei passt de bal in één keer door. Amin rent richting de bal. Amin geeft de bal voor. Horvath is nu in balbezit. Horvath haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Görmez geeft een hoge lob. Świrski kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mercer met een snelle inworp. Agăfiţei geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Ozansoy passt de bal zonder na te denken. Lambeta heeft problemen om de bal te vangen. Lambeta passt de bal zonder na te denken. Horvath rent richting de bal. Horvath schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Agăfiţei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lambeta is nu in balbezit. Lambeta geeft een lange en hoge pass. Veroulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Veroulis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Horvath de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Daar is Świrski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Świrski speelt de bal door. Görmez speelt de bal door. Oliva is nu in balbezit. Oliva geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Buñuel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Develioğlu heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Pulley 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morabri F.C 44%, Pulley 56%.
Morabri F.C - Pulley 2:3