Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.E.Cupím Morabri F.C
U21 Tactiek 541
46% Balbezit 54%
38% Spel op eigen helft 62%
25 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 45.3
very good Schieten solid
very good Passen adequate
solid Verdedigen good


4e minuut.
Maracanã is nu in balbezit. Maracanã passt de bal met de wreef. Clarkson probeert naar een medespeler te passen. Paiva rent richting de bal. Paiva draait met de bal, schiet en ... Trywiański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Smok geeft de bal voor. Grugiel is nu in balbezit. Grugiel geeft de bal voor. Paiva rent richting de bal. Paiva haalt uit met een fantastische trap. Trywiański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Clarkson is nu in balbezit. Clarkson passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Paiva de bal. Vaahervaara rent richting de bal. Vaahervaara draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Clarkson speelt de bal door. Smok rent richting de bal. Niepsuj bereikt de bal nog maar net als eerste. Smok bereikt de bal nog maar net als eerste. Smok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Morabri F.C 1:0

23e minuut.
Inworp. Deleanu met de inworp. Maracanã geeft een lange en hoge pass. Smok maakt een snoekduik en kopt de bal. Trywiański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Vaahervaara haalt uit met een fantastische trap. Hermosa verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Clarkson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Paiva maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Develioğlu passt de bal zonder na te denken. Ruschinskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruschinskij speelt de bal door. Develioğlu rent richting de bal. Develioğlu haalt uit met een fantastische trap. Wlazło kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Rossi rent richting de bal. Deleanu is nu in balbezit. Deleanu passt de bal met de wreef. Vaahervaara rent richting de bal. Vaahervaara geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Smok rent richting de bal. Smok draait met de bal, schiet en ... Trywiański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Morabri F.C 2:0

39e minuut.
Daar is Ščasný, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hełminiak maakt een afschuwelijke overtreding. Ščasný is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ščasný met een snel genomen vrije trap. Smok krijgt zijn hoofd ertegen. Trywiański bokst de bal weg.

44e minuut.
Hełminiak probeert naar een medespeler te passen. Oliva is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rossi. Rossi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.E.Cupím 38%, Morabri F.C 62%.
S.E.Cupím - Morabri F.C 2:0

48e minuut.
Inworp. Clarkson met de inworp. Deleanu geeft een hoge lob. Vaahervaara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaahervaara schiet op doel. Trywiański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Maracanã geeft de bal voor. Vaahervaara bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Daar is Vaahervaara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Clarkson rent richting de bal. Clarkson passt de bal met de wreef. Smok rent richting de bal. Smok haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Grugiel de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Morabri F.C 3:0

59e minuut.
Daar is Görmez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maracanã is nu in balbezit. Maracanã geeft een lange en hoge pass. Vaahervaara rent richting de bal. Vaahervaara haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Morabri F.C 4:0

64e minuut.
Clarkson met een snelle inworp. Görmez rent richting de bal. Hełminiak rent richting de bal. Paiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Paiva haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Hermosa heeft problemen om de bal te vangen. Deleanu rent richting de bal. Görmez begaat een overtreding. Deleanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Deleanu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Trywiański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Morabri F.C 5:0

69e minuut.
Vaahervaara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Görmez geeft een lange en hoge pass. Inworp. Clarkson met de inworp. Paiva geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Clarkson probeert naar een medespeler te passen. Maracanã speelt de bal door. Vaahervaara bereikt de bal nog maar net als eerste. Smok is nu in balbezit. Smok draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Morabri F.C 6:0

75e minuut.
Clarkson rent richting de bal. Clarkson geeft de bal voor. Klungelig pakt Grugiel de bal. Paiva rent richting de bal. Paiva draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Gács rent richting de bal. Gács met een sublieme pass. Ruschinskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruschinskij geeft de bal voor. Develioğlu springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Vaahervaara bereikt de bal nog maar net als eerste. Smok bereikt de bal nog maar net als eerste. Maracanã is nu in balbezit. Maracanã schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Morabri F.C 7:0

80e minuut.
Develioğlu speelt de bal door. Daar is Hełminiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaahervaara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaahervaara schiet op doel. Trywiański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Ruschinskij passt de bal met de wreef. Hełminiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Deleanu begaat een overtreding. Deleanu krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Grugiel onderschept slim de pass. Grugiel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mielony de bal. Hełminiak rent richting de bal. Hełminiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Vaahervaara speelt de bal door. Daar is Niepsuj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smok bereikt de bal nog maar net als eerste. Maracanã bereikt de bal nog maar net als eerste. Maracanã haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Mielony onderschept slim de pass. Mielony probeert naar een medespeler te passen. Maracanã probeert naar een medespeler te passen. Smok bereikt de bal nog maar net als eerste. Smok schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.E.Cupím 37%, Morabri F.C 63%.
S.E.Cupím - Morabri F.C 7:0