Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guilhonense FC atletico PRR
532 Tactiek 442nova
40% Balbezit 60%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 49
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 46.8
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen zeer goed
zwak Verdedigen matig


2e minuut.
Klungelig pakt Ribeiro de bal. Ribeiro geeft een hoge lob. Riemel rent richting de bal. Riemel haalt uit met een fantastische trap. Pepino probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pączko zal de hoekschop nemen. Riemel springt en kopt de bal. Felix probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Guilhonense FC - atletico PRR 0:1

5e minuut.
Phú Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Phú Bình passt de bal zonder na te denken. Ribeiro is nu in balbezit. Ribeiro schiet op doel. Dantas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Guilhonense FC - atletico PRR 0:2

16e minuut.
Pączko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pączko geeft een lange en hoge pass. Riemel rent richting de bal. Riemel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guilhonense FC - atletico PRR 0:3

23e minuut.
Daar is Ribeiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szafor probeert naar een medespeler te passen. Ribeiro probeert naar een medespeler te passen. Riemel rent richting de bal. Riemel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Pepino speelt de bal door. Cocoloş speelt de bal door. Ribeiro rent richting de bal. Ribeiro draait met de bal, schiet en ... Dantas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guilhonense FC - atletico PRR 0:4

26e minuut.
Szafor is nu in balbezit. Cocoloş onderschept slim de pass. Cocoloş probeert naar een medespeler te passen. Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeiro schiet op doel. Dantas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Szafor is nu in balbezit. Cocoloş verovert de bal door een tackle van achteren. Cocoloş passt de bal in één keer door. Ribeiro is nu in balbezit. Ribeiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Ribeiro kopt de bal weg. Sotero heeft problemen om de bal te vangen. Cocoloş met een sublieme pass. Riemel rent richting de bal. Riemel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Sukal de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Szafor is nu in balbezit. Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Riemel is nu in balbezit. Riemel haalt uit met een fantastische trap. Dantas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Merchel rent richting de bal. Merchel geeft een hoge lob. Riemel kopt de bal weg. Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeiro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Pieri passt de bal met de wreef. Ribeiro met een sublieme pass. Riemel bereikt de bal nog maar net als eerste. Riemel haalt uit met een fantastische trap. Dantas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guilhonense FC - atletico PRR 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guilhonense FC 79%, atletico PRR 21%.
Guilhonense FC - atletico PRR 0:5

48e minuut.
Pączko speelt de bal door. Ribeiro is nu in balbezit. Ribeiro passt de bal in één keer door. Riemel is nu in balbezit. Riemel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guilhonense FC - atletico PRR 0:6

49e minuut.
Merchel probeert naar een medespeler te passen. Riemel bereikt de bal nog maar net als eerste. Riemel passt de bal met de wreef. Ribeiro rent richting de bal. Ribeiro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Cocoloş passt de bal zonder na te denken. Riemel rent richting de bal. Riemel passt de bal in één keer door. Ribeiro is nu in balbezit. Ribeiro draait met de bal, schiet en ... Dantas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Cocoloş onderschept slim de pass. Cocoloş probeert naar een medespeler te passen. Ribeiro rent richting de bal. Ribeiro draait met de bal, schiet en ... Dantas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guilhonense FC - atletico PRR 0:7

53e minuut.
Zanette passt de bal in één keer door. Ribeiro is nu in balbezit. Szafor begaat een overtreding. Szafor krijgt een gele kaart. Ribeiro raakt geblesseerd tijdens het duel. Cocoloş zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Riemel krijgt zijn hoofd ertegen. Dantas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Riemel bereikt de bal nog maar net als eerste. Riemel draait met de bal, schiet en ... Dantas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guilhonense FC - atletico PRR 0:8

58e minuut.
Cocoloş is nu in balbezit. Cocoloş met een sublieme pass. Pączko heeft problemen om de bal te vangen. Pączko geeft een hoge lob. Riemel maakt een snoekduik en kopt de bal. Dantas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Paukszt kopt de bal weg. Cocoloş heeft problemen om de bal te vangen. Cocoloş speelt de bal door. Riemel is nu in balbezit. Riemel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Pieri geeft een lange en hoge pass. Riemel rent richting de bal. Riemel passt de bal zonder na te denken. Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guilhonense FC - atletico PRR 0:9

62e minuut.
Pączko met de inworp. Ribeiro is nu in balbezit. Ribeiro geeft een hoge lob. Riemel krijgt zijn hoofd ertegen. Dantas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guilhonense FC - atletico PRR 0:10

63e minuut.
Felix geeft een hoge lob. da Guia kopt de bal weg. Pezinho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Riemel rent richting de bal. Riemel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guilhonense FC - atletico PRR 0:11

64e minuut.
Zanette rent richting de bal. Cocoloş verovert de bal door een tackle van achteren. Cocoloş geeft de bal voor. Riemel is nu in balbezit. Riemel haalt uit met een fantastische trap. Dantas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Pączko rent richting de bal. Pączko met een sublieme pass. Riemel is nu in balbezit. Riemel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guilhonense FC - atletico PRR 0:12

67e minuut.
Szafor speelt de bal door. Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeiro geeft een hoge lob. Riemel is nu in balbezit. Riemel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Paukszt verovert de bal door een tackle van achteren. Cocoloş met een sublieme pass. Phú Bình probeert naar een medespeler te passen. Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Dantas met een harde bal richting middenveld. Phú Bình speelt de bal door. Ribeiro is nu in balbezit. Ribeiro schiet op doel. Dantas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guilhonense FC - atletico PRR 0:13

76e minuut.
Zanette geeft een lange en hoge pass. Suassuna kopt de bal weg. Szafor heeft problemen om de bal te vangen. Ribeiro rent richting de bal. Ribeiro haalt uit met een fantastische trap. Dantas bokst de bal weg. Ribeiro is nu in balbezit. Ribeiro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Riemel is nu in balbezit. Riemel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Pączko onderschept slim de pass. Pączko passt de bal in één keer door. Riemel bereikt de bal nog maar net als eerste. Riemel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Phú Bình rent richting de bal. Phú Bình passt de bal met de wreef. Riemel speelt de bal door. Ribeiro is nu in balbezit. Ribeiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Szafor geeft de bal voor. Cocoloş speelt de bal door. Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeiro draait met de bal, schiet en ... Dantas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guilhonense FC - atletico PRR 0:14

87e minuut.
Sotero probeert naar een medespeler te passen. Zanette rent richting de bal. Riemel onderschept slim de pass. Ribeiro rent richting de bal. Ribeiro draait met de bal, schiet en ... Dantas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pączko met een snelle inworp. Ribeiro geeft de bal voor. Riemel springt en kopt de bal. Dantas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guilhonense FC 88%, atletico PRR 12%.
Guilhonense FC - atletico PRR 0:14