Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cat Simulator 2015 Dennisjf
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 22.4
waardeloos Schieten matig
zwak Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Klungelig pakt Nunes de bal. Coruja rent richting de bal. Rúbio rent richting de bal. Coruja is nu in balbezit. Coruja draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Borja bereikt de bal nog maar net als eerste. Marreco verovert de bal door een tackle van achteren. Marreco passt de bal zonder na te denken. Ragi is nu in balbezit. Ragi schiet op doel. Campos bokst de bal weg.

21e minuut.
Graffite probeert naar een medespeler te passen. Ragi is nu in balbezit. Ragi passt de bal met de wreef. Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cat Simulator 2015 - Dennisjf 1:0

24e minuut.
Assunção geeft een hoge lob. Alcântara is nu in balbezit. Graffite begaat een overtreding. Graffite krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cat Simulator 2015 66%, Dennisjf 34%.
Cat Simulator 2015 - Dennisjf 1:0

51e minuut.
Borja is nu in balbezit. Borja speelt de bal door. Conrado met een sublieme pass. Coruja bereikt de bal nog maar net als eerste. Coruja schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Salles geeft de bal voor. Lira kopt de bal weg. Ragi is nu in balbezit. Ragi draait met de bal, schiet en ... Alcântara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Campos trapt de bal weg. Coruja probeert de bal met de borst te controleren. Coruja met een sublieme pass. Rúbio rent richting de bal. Rúbio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Graffite speelt de bal door. Lira is nu in balbezit. Ragi bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon rent richting de bal. Simon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Cat Simulator 2015 - Dennisjf 2:0

67e minuut.
Rúbio kopt de bal weg. Marreco bereikt de bal nog maar net als eerste. Coruja begaat een overtreding. Coruja krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Pessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessi geeft de bal voor. Marreco bereikt de bal nog maar net als eerste. Coruja verovert de bal door een tackle van achteren. Coruja draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cat Simulator 2015 34%, Dennisjf 66%.
Cat Simulator 2015 - Dennisjf 2:0