Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rosamunde Neuthard FC Kopilo
442 Tactiek 451att
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
25.5 gemiddelde waardering 36.6
weak Schieten good
weak Passen average
weak Verdedigen average


2e minuut.
Pletiguz speelt de bal door. Matić rent richting de bal. Matić speelt de bal door. Bloduch is nu in balbezit. Bloduch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
García Valdivieso passt de bal in één keer door. Elçin geeft de bal voor. Preetz rent richting de bal. Lăzărescu verovert de bal door een tackle van achteren. Lăzărescu schiet op doel. Dannewitz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Inderwies met een sublieme pass. Matić is nu in balbezit. Matić geeft een lange en hoge pass. Bloduch is nu in balbezit. Bloduch haalt uit met een fantastische trap. Dannewitz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Preetz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pletiguz met een snelle inworp. Matić bereikt de bal nog maar net als eerste. Matić geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Peppler bereikt de bal nog maar net als eerste. Raiciu verovert de bal door een tackle van achteren. Raiciu geeft een lange en hoge pass. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu haalt uit met een fantastische trap. Dannewitz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klöckner rent richting de bal. Bloduch verovert de bal door een tackle van achteren. Bloduch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Elçin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Matić maakt een snoekduik en kopt de bal. Dannewitz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosamunde Neuthard - FC Kopilo 0:1

27e minuut.
Dannewitz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Streubert de bal. Elçin probeert naar een medespeler te passen. Matić rent richting de bal. Matić haalt uit met een fantastische trap. Dannewitz bokst de bal weg.

31e minuut.
Pletiguz speelt de bal door. Matić bereikt de bal nog maar net als eerste. Matić probeert naar een medespeler te passen. Lăzărescu is nu in balbezit. Lăzărescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rosamunde Neuthard - FC Kopilo 0:2

32e minuut.
Govedarica geeft een lange en hoge pass. Pletiguz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pletiguz passt de bal in één keer door. Matić rent richting de bal. Matić geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Matić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lăzărescu de bal. Klöckner is nu in balbezit. Lăzărescu verovert de bal door een tackle van achteren. Lăzărescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Matić is nu in balbezit. Matić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rosamunde Neuthard - FC Kopilo 0:3

40e minuut.
García Valdivieso geeft de bal voor. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Klöckner maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Klöckner moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Klöckner schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

42e minuut.
García Valdivieso geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Preetz de bal. Lăzărescu rent richting de bal. Lăzărescu draait met de bal, schiet en ... Dannewitz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Streubert rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Elçin. Streubert is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Osorio komt het veld opgelopen. Demoortere komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rosamunde Neuthard 66%, FC Kopilo 34%.
Rosamunde Neuthard - FC Kopilo 0:3

52e minuut.
Bloduch heeft problemen om de bal te vangen. Bloduch passt de bal in één keer door. Daar is Osorio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osorio schiet op doel. Dannewitz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
García Valdivieso speelt de bal door. Bloduch probeert naar een medespeler te passen. Preetz kan de bal niet met de borst controleren. Osorio is nu in balbezit. Osorio haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Akıncı geeft een lange en hoge pass. García Valdivieso is nu in balbezit. García Valdivieso probeert naar een medespeler te passen. Bloduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bloduch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Pletiguz speelt de bal door. Matić is nu in balbezit. Matić passt de bal in één keer door. Bloduch is nu in balbezit. Bloduch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bloduch is nu in balbezit. Bloduch schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ogăraru komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Bloduch rent richting de bal. Bloduch geeft een lange en hoge pass. Ogăraru is nu in balbezit. Ogăraru haalt uit met een fantastische trap. Dannewitz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Galotti probeert naar een medespeler te passen. Bloduch is nu in balbezit. Bloduch passt de bal zonder na te denken. Daar is Osorio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osorio draait met de bal, schiet en ... Dannewitz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Doeltrap. Taha komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Govedarica is nu in balbezit. Govedarica geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ogăraru de bal onder controle te krijgen. Bloduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bloduch speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Dannewitz met een harde bal richting middenveld. Peppler rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Taha. Taha krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Taha bereikt de bal nog maar net als eerste. Taha met een sublieme pass. Demoortere speelt de bal door. Osorio rent richting de bal. Osorio probeert naar een medespeler te passen. Dannewitz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Galotti is nu in balbezit. Taha rent richting de bal. Taha geeft de bal voor. Osorio is nu in balbezit. Osorio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Demoortere geeft een lange en hoge pass. Bloduch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Demoortere onderschept slim de pass. Demoortere met een sublieme pass. Bloduch speelt de bal door. Osorio is nu in balbezit. Osorio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rosamunde Neuthard 70%, FC Kopilo 30%.
Rosamunde Neuthard - FC Kopilo 0:3