Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 18:29
  • Competitiewedstrijd: Serie D.04
  • Stadion: Mandraccio Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 10804
Mandraccio Sestri Ponente fc
Mandro884 Tactiek Subbuteo ref.d
57% Balbezit 43%
21% Spel op eigen helft 79%
40 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
7 Buitenspel 3
51.8 gemiddelde waardering 24.6
uitstekend Schieten zwak
zeer goed Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


1e minuut.
Siekiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Varricchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamburro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tamburro krijgt een gele kaart.

1e minuut.
Królicki verovert de bal door een tackle van achteren. Królicki geeft een hoge lob. Matijašević kopt de bal weg. Klungelig pakt Stankov de bal. Stankov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandraccio - Sestri Ponente fc 1:0

4e minuut.
Quick geeft de bal voor. Stankov kopt de bal weg. Matijašević rent richting de bal. Matijašević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mandraccio - Sestri Ponente fc 2:0

5e minuut.
Liandro geeft een lange en hoge pass. Łydka is nu in balbezit. Łydka passt de bal in één keer door. Matijašević is nu in balbezit. Matijašević draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandraccio - Sestri Ponente fc 3:0

8e minuut.
Siekiera passt de bal zonder na te denken. Matijašević is nu in balbezit. Matijašević passt de bal met de wreef. Stankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stankov schiet op doel. Gaddo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Siekiera met een sublieme pass. Stankov rent richting de bal. Gruppi begaat een overtreding. Gruppi krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Daar is Siekiera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siekiera geeft de bal voor. Matijašević rent richting de bal. Matijašević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandraccio - Sestri Ponente fc 4:0

12e minuut.
Królicki is nu in balbezit. Królicki geeft een hoge lob. Matijašević kopt de bal weg. Stankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stankov draait met de bal, schiet en ... Gaddo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Liandro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stankov rent richting de bal. Stankov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandraccio - Sestri Ponente fc 5:0

15e minuut.
Varricchio rent richting de bal. Tamburro onderschept slim de pass. Tamburro probeert naar een medespeler te passen. Matijašević rent richting de bal. Matijašević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Tamburro is nu in balbezit. Tamburro passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Liandro de bal. Matijašević is nu in balbezit. Matijašević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mandraccio - Sestri Ponente fc 6:0

29e minuut.
Stankov schiet op doel. Gaddo met een sublieme pass. Tamburro kopt de bal weg. Stankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stankov draait met de bal, schiet en ... Gaddo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Gruppi bereikt de bal nog maar net als eerste. Quick bereikt de bal nog maar net als eerste. Quick speelt de bal door. Matijašević is nu in balbezit. Matijašević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Tamburro onderschept slim de pass. Łydka rent richting de bal. Łydka geeft een hoge lob. Matijašević springt en kopt de bal. Gaddo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandraccio - Sestri Ponente fc 7:0

41e minuut.
Klungelig pakt Łydka de bal. Łydka probeert naar een medespeler te passen. Piesiak speelt de bal door. Stankov rent richting de bal. Klungelig pakt Stankov de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandraccio - Sestri Ponente fc 8:0

44e minuut.
Siekiera rent richting de bal. Siekiera geeft de bal voor. Barbonetti kan de bal niet met de borst controleren. Stankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stankov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mandraccio 25%, Sestri Ponente fc 75%.
Mandraccio - Sestri Ponente fc 8:0

47e minuut.
Tamburro verovert de bal door een tackle van achteren. Tamburro geeft een lange en hoge pass. Stankov is nu in balbezit. Stankov schiet op doel. Gaddo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandraccio - Sestri Ponente fc 9:0

50e minuut.
Tamburro probeert de bal met de borst te controleren. Tamburro passt de bal zonder na te denken. Stankov is nu in balbezit. Stankov haalt uit met een fantastische trap. Gaddo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Piesiak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Płoszaj komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Siekiera heeft problemen om de bal te vangen. Siekiera probeert naar een medespeler te passen. Stankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stankov draait met de bal, schiet en ... Gaddo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandraccio - Sestri Ponente fc 10:0

57e minuut.
Nicoletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Matijašević verovert de bal door een tackle van achteren. Liandro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Liandro krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Stankov rent richting de bal. Matijašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stankov rent richting de bal. Matijašević rent richting de bal. Matijašević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mandraccio - Sestri Ponente fc 11:0

65e minuut.
Gruppi geeft de bal voor. Hielkamp kopt de bal weg. Gaido heeft problemen om de bal te vangen. Tamburro rent richting de bal. Tamburro geeft een lange en hoge pass. Gaddo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Klungelig pakt Barbonetti de bal. Stankov is nu in balbezit. Gruppi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gruppi krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Stankov raakt geblesseerd tijdens het duel. Siekiera neemt de penalty, wat een uithaal!
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Siekiera onderschept slim de pass. Siekiera met een sublieme pass. Daar is Stankov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matijašević is nu in balbezit. Matijašević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Inworp. Quick zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siekiera probeert naar een medespeler te passen. Matijašević is nu in balbezit. Matijašević haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Barbonetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbonetti geeft de bal voor. Hielkamp kopt de bal weg. Nicoletti kan de bal niet met de borst controleren. Tamburro geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Nicoletti kopt de bal weg. Płoszaj probeert naar een medespeler te passen. Łydka geeft een lange en hoge pass. Stankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stankov schiet op doel. Gaddo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Matijašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Matijašević draait met de bal, schiet en ... Gaddo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Liandro heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gaddo speelt de bal door. Siekiera kopt de bal weg. Stankov rent richting de bal. Stankov haalt uit met een fantastische trap. Gaddo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Siekiera rent richting de bal. Stankov is nu in balbezit. Siekiera probeert naar een medespeler te passen. Stankov is nu in balbezit. Stankov haalt uit met een fantastische trap. Gaddo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Łydka onderschept slim de pass. Łydka probeert naar een medespeler te passen. Stankov rent richting de bal. Stankov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Stankov is nu in balbezit. Matijašević is nu in balbezit. Stankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stankov draait met de bal, schiet en ... Gaddo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandraccio - Sestri Ponente fc 12:0

84e minuut.
Matijašević passt de bal in één keer door. Stankov rent richting de bal. Siekiera rent richting de bal. Siekiera haalt uit met een fantastische trap. Gaddo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandraccio - Sestri Ponente fc 13:0

86e minuut.
Matijašević heeft problemen om de bal te vangen. Matijašević passt de bal in één keer door. Siekiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Stankov is nu in balbezit. Stankov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandraccio - Sestri Ponente fc 14:0

88e minuut.
Baudone maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Królicki is nu in balbezit. Królicki geeft een hoge lob. Matijašević is nu in balbezit. Matijašević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandraccio - Sestri Ponente fc 15:0

90e minuut.
Tamburro met een sublieme pass. Daar is Matijašević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matijašević passt de bal in één keer door. Stankov rent richting de bal. Stankov draait met de bal, schiet en ... Gaddo bokst de bal weg. Klungelig pakt Guerresco de bal. Stankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stankov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandraccio - Sestri Ponente fc 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mandraccio 17%, Sestri Ponente fc 83%.
Mandraccio - Sestri Ponente fc 16:0