Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
le tigri di monpracen Real Sbandati
max2 Tactiek Sweep
45% Balbezit 55%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.6 gemiddelde waardering 62.8
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Cabelo passt de bal in één keer door. Baraba met een sublieme pass. Ferreyra is nu in balbezit. Ferreyra passt de bal zonder na te denken. Moysidis bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Ferreyra geeft een hoge lob. Moysidis kopt de bal weg. Pranga is nu in balbezit. Leković onderschept slim de pass. Leković draait met de bal, schiet en ... Mukhamedzhanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mukhamedzhanov niet meer kan verder spelen. van Emmerik komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Goodfellow passt de bal met de wreef. Čtvernoha is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van madmon ... Strafschop! madmon krijgt een gele kaart. Čtvernoha is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Goodfellow legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
le tigri di monpracen - Real Sbandati 1:0

31e minuut.
Ferreyra rent richting de bal. Ferreyra geeft een hoge lob. Zeppo controleert de bal met de borst. Cabelo is nu in balbezit. Cabelo draait met de bal, schiet en ... van Emmerik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Cabelo rent richting de bal. Cabelo passt de bal met de wreef. Ferreyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreyra geeft een lange en hoge pass. Leković maakt een snoekduik en kopt de bal. van Emmerik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Mâţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Čtvernoha verovert de bal door een tackle van achteren. Čtvernoha probeert naar een medespeler te passen. Goodfellow rent richting de bal. Goodfellow haalt uit met een fantastische trap. Fahrer bokst de bal weg. Gregoracci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregoracci geeft een lange en hoge pass. Zeppo kopt de bal weg. Goodfellow rent richting de bal. Goodfellow haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Torresan onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: le tigri di monpracen 53%, Real Sbandati 47%.
le tigri di monpracen - Real Sbandati 1:0

52e minuut.
Zeppo met een sublieme pass. Čtvernoha rent richting de bal. Čtvernoha passt de bal zonder na te denken. Goodfellow is nu in balbezit. Goodfellow schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
madmon is nu in balbezit. Cabelo is nu in balbezit. Cabelo passt de bal met de wreef. Leković is nu in balbezit. Leković haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
von Holtei geeft een hoge lob. Daar is Moysidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zeppo bereikt de bal nog maar net als eerste. Moysidis rent richting de bal. Moysidis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Cabelo rent richting de bal. Met opzet legt Pranga zijn tegenspeler op de grond. Cabelo raakt geblesseerd tijdens het duel. Culverhouse komt het veld opgelopen. von Holtei probeert naar een medespeler te passen. Erstad is nu in balbezit. Leković schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Leković krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Cabelo kan de bal niet met de borst controleren. Mits is nu in balbezit. Mits passt de bal met de wreef. Čtvernoha is nu in balbezit. Čtvernoha schiet op doel. Fahrer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Erstad met een sublieme pass. Klungelig pakt Gaspoz de bal. Leković rent richting de bal. Leković haalt uit met een fantastische trap. van Emmerik probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: le tigri di monpracen 44%, Real Sbandati 56%.
le tigri di monpracen - Real Sbandati 1:0