Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-06 18:31
  • Competitiewedstrijd: Serie D.05
  • Stadion: maya Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 10035
maya I Barlafus
4231 Tactiek 4-1-3-2b
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 9
57.1 gemiddelde waardering 54.7
solid Schieten very good
very good Passen excellent
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Zazzi is nu in balbezit. Zazzi geeft de bal voor. Ţărus kopt de bal weg. Marsilio is nu in balbezit. Marsilio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Bereau geeft de bal voor. Celada kopt de bal weg. Merişor bereikt de bal nog maar net als eerste. Badalamenti verovert de bal door een tackle van achteren. Badalamenti draait met de bal, schiet en ... Çığırtkan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Dorobanţ passt de bal in één keer door. Ravezzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravezzani passt de bal zonder na te denken. Daar is Richta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Richta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Dorobanţ probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Csuhay de bal. Csuhay probeert naar een medespeler te passen. Ravezzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravezzani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Daar is Celada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Llancamil verovert de bal door een tackle van achteren. Llancamil geeft een lange en hoge pass. Ravezzani rent richting de bal. Ravezzani draait met de bal, schiet en ... Michel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Celada met een sublieme pass. Dorobanţ rent richting de bal. Ravezzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravezzani draait met de bal, schiet en ... Michel probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Bereau speelt de bal door. Ţărus is nu in balbezit. Llancamil tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Llancamil krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maya 43%, I Barlafus 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
maya - I Barlafus 0:0

48e minuut.
Richta rent richting de bal. Richta speelt de bal door. Ravezzani is nu in balbezit. Ravezzani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
maya - I Barlafus 0:1

51e minuut.
Sağlam bereikt de bal nog maar net als eerste. Sağlam passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Passi de bal onder controle te krijgen. Marsilio rent richting de bal. Marsilio schiet op doel. Paal!

52e minuut.
Bereau kopt de bal weg. Lewy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewy geeft een lange en hoge pass. Richta is nu in balbezit. Richta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Zazzi geeft een lange en hoge pass. Passi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţărus onderschept slim de pass. Ţărus haalt uit met een fantastische trap. Çığırtkan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Merişor geeft de bal voor. Tektaban kopt de bal weg. Lewy heeft problemen om de bal te vangen. Pienig rent richting de bal. Pienig geeft een hoge lob. Paal!
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Lewy geeft een lange en hoge pass. Ravezzani controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kułaga maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Marsilio rent richting de bal. Marsilio geeft de bal voor. Çığırtkan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Inworp. Ateniese komt het veld opgelopen. Frizzotti komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Çığırtkan niet meer kan verder spelen. Tokturan komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Badalamenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţărus rent richting de bal. Llancamil tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Llancamil krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Ţărus raakt geblesseerd tijdens het duel. Sağlam komt bij de bal en schiet. Ţărus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maya 30%, I Barlafus 70%.
maya - I Barlafus 0:1