Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie D.11
  • Stadion: Mimalino Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 23689
Mimalino dinamo gillo
Pneuma Tactiek Test_3_INV
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.4 gemiddelde waardering 52.4
good Schieten good
excellent Passen very good
formidable Verdedigen solid


7e minuut.
Barazite passt de bal in één keer door. Gal heeft problemen om de bal te vangen. Gal passt de bal in één keer door. Lupi is nu in balbezit. Lupi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Gal geeft een hoge lob. Wroński kopt de bal weg. Karinthy heeft problemen om de bal te vangen. Karinthy geeft een lange en hoge pass. Giacobbo bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Barazite probeert naar een medespeler te passen. Gal is nu in balbezit. Gal geeft de bal voor. Giacobbo maakt een snoekduik en kopt de bal. Holba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mimalino - dinamo gillo 0:1

18e minuut.
Legus kopt de bal weg. Gal is nu in balbezit. Gal geeft de bal voor. Lupi maakt een snoekduik en kopt de bal. Holba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Cera rent richting de bal. Cera passt de bal zonder na te denken. Kowalczyk is nu in balbezit. Kowalczyk draait met de bal, schiet en ... Turmanidze probeert de bal aan de voet te houden. Rottstegge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Nascimbene heeft problemen om de bal te vangen. Cera is nu in balbezit. Cera speelt de bal door. Kowalczyk rent richting de bal. Kowalczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Rottstegge kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chillan komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Inczewski rent richting de bal. Barazite begaat een overtreding. Inczewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chiricheş met een snel genomen vrije trap. Kowalczyk maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mimalino 47%, dinamo gillo 53%.
Mimalino - dinamo gillo 0:1

48e minuut.
Nascimbene bereikt de bal nog maar net als eerste. Cera onderschept slim de pass. Cera geeft de bal voor. Kowalczyk springt en kopt de bal. Rottstegge maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Chillan is nu in balbezit. Kowalczyk rent richting de bal. Chillan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chillan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cebba de bal onder controle te krijgen. Rottstegge kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Inczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Inczewski probeert naar een medespeler te passen. Chillan rent richting de bal. Chillan draait met de bal, schiet en ... Rottstegge probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mimalino - dinamo gillo 1:1

67e minuut.
Eckstein verovert de bal door een tackle van achteren. Eckstein passt de bal in één keer door. Kowalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalczyk haalt uit met een fantastische trap. Rottstegge maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mimalino - dinamo gillo 2:1

70e minuut.
Turmanidze geeft de bal voor. Inczewski met een sublieme pass. Eckstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Eckstein geeft een lange en hoge pass. Kowalczyk springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chiricheş met de inworp. Inczewski geeft de bal voor. Daar is Chillan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chillan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Abrante geeft de bal voor. Kowalczyk heeft problemen om de bal te vangen. Chillan rent richting de bal. Kowalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Scambiali heeft problemen om de bal te vangen. Chillan is nu in balbezit. Chillan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mimalino - dinamo gillo 3:1

87e minuut.
Cera rent richting de bal. Cera geeft een lange en hoge pass. Kowalczyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Inczewski de bal. Inczewski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Cera onderschept slim de pass. Chillan rent richting de bal. Chillan passt de bal zonder na te denken. Kowalczyk is nu in balbezit. Kowalczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mimalino 45%, dinamo gillo 55%.
Mimalino - dinamo gillo 3:1