Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U.C. SAMPDORIA Caripiace
BOBBYGOAL Tactiek gio
63% Balbezit 37%
24% Spel op eigen helft 76%
26 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 32.4
excellent Schieten weak
good Passen average
solid Verdedigen average


1e minuut.
Veseliu heeft problemen om de bal te vangen. Backofen bereikt de bal nog maar net als eerste. Backofen passt de bal met de wreef. Bertatini heeft problemen om de bal te vangen. Bertatini schiet op doel. Crăciunescu bokst de bal weg.

5e minuut.
Klungelig pakt Bertatini de bal. Gaspar is nu in balbezit. Staneković rent richting de bal. Staneković draait met de bal, schiet en ... Ciubuc probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. SAMPDORIA - Caripiace 1:0

15e minuut.
Bertatini passt de bal zonder na te denken. Wojtaś rent richting de bal. Wojtaś passt de bal zonder na te denken. Staneković is nu in balbezit. Staneković haalt uit met een fantastische trap. Crăciunescu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. SAMPDORIA - Caripiace 2:0

17e minuut.
Mendoza met een sublieme pass. Harasani rent richting de bal. Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Staneković onderschept slim de pass. Staneković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. SAMPDORIA - Caripiace 3:0

19e minuut.
Bertatini heeft problemen om de bal te vangen. Harasani verovert de bal door een tackle van achteren. Snellman probeert naar een medespeler te passen. Staneković bereikt de bal nog maar net als eerste. Staneković haalt uit met een fantastische trap. Crăciunescu bokst de bal weg.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Backofen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Staneković is nu in balbezit. Staneković draait met de bal, schiet en ... Crăciunescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. SAMPDORIA - Caripiace 4:0

24e minuut.
Rainato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tambasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tambasco met een sublieme pass. Gaspar rent richting de bal. Gaspar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Binder bokst de bal weg.

25e minuut.
Tambasco rent richting de bal. Backofen verovert de bal door een tackle van achteren. Staneković bereikt de bal nog maar net als eerste. Staneković haalt uit met een fantastische trap. Crăciunescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Bertatini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertatini passt de bal zonder na te denken. Backofen is nu in balbezit. Backofen haalt uit met een fantastische trap. Crăciunescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. SAMPDORIA - Caripiace 5:0

29e minuut.
Veseliu is nu in balbezit. Mezheiko speelt de bal door. Bertatini is nu in balbezit. Bertatini speelt de bal door. Staneković is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Mezheiko geeft een hoge lob. Snellman rent richting de bal. Snellman passt de bal zonder na te denken. Bertatini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertatini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Tambasco speelt de bal door. Cammarota rent richting de bal. Snellman begaat een overtreding. Snellman krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Cammarota geeft een lange en hoge pass. Daar is Staneković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendoza rent richting de bal. Staneković verovert de bal door een tackle van achteren. Staneković schiet op doel. Crăciunescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.C. SAMPDORIA 29%, Caripiace 71%.
U.C. SAMPDORIA - Caripiace 5:0

50e minuut.
Daar is Rainato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rainato geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Bertatini de bal onder controle te krijgen. Bertatini schiet op doel. Crăciunescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. SAMPDORIA - Caripiace 6:0

51e minuut.
Bertatini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertatini geeft een lange en hoge pass. Backofen rent richting de bal. Backofen haalt uit met een fantastische trap. Crăciunescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. SAMPDORIA - Caripiace 7:0

54e minuut.
Faifer passt de bal zonder na te denken. Bertatini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertatini probeert naar een medespeler te passen. Bertatini heeft problemen om de bal te vangen. Bertatini haalt uit met een fantastische trap. Crăciunescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Snellman geeft de bal voor. Daar is Backofen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Staneković is nu in balbezit. Staneković haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. SAMPDORIA - Caripiace 8:0

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Staneković de bal onder controle te krijgen. Ciubuc speelt de bal door. Tambasco is nu in balbezit. Staneković verovert de bal door een tackle van achteren. Staneković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. SAMPDORIA - Caripiace 9:0

69e minuut.
Harasani geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bertatini met de inworp. Snellman geeft een hoge lob. Staneković maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Crăciunescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Calcagnini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Backofen rent richting de bal. Backofen passt de bal zonder na te denken. Staneković is nu in balbezit. Staneković haalt uit met een fantastische trap. Crăciunescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Gaspar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Snellman. Gaspar raakt geblesseerd tijdens het duel. Mendoza zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Faifer is nu in balbezit. Faifer geeft een lange en hoge pass. Staneković bereikt de bal nog maar net als eerste. Staneković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marcellis komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Snellman speelt de bal door. Marcellis is nu in balbezit. Marcellis probeert naar een medespeler te passen. Staneković bereikt de bal nog maar net als eerste. Staneković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. SAMPDORIA - Caripiace 10:0

84e minuut.
Veseliu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rainato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gaspar is nu in balbezit. Gaspar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Staneković passt de bal zonder na te denken. Buyle is nu in balbezit. Maiorana onderschept slim de pass. Bertatini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertatini schiet op doel. Crăciunescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ciubuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcellis onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. SAMPDORIA - Caripiace 11:0

89e minuut.
Marcellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcellis passt de bal zonder na te denken. Mendoza is nu in balbezit. Staneković verovert de bal door een tackle van achteren. Staneković schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Crăciunescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.C. SAMPDORIA 18%, Caripiace 82%.
U.C. SAMPDORIA - Caripiace 11:0