Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:32
  • Competitiewedstrijd: Serie D.12
  • Stadion: B. Rebels Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 15737
B. Rebels carl zeiss breme
petisso Tactiek breme
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
58.5 gemiddelde waardering 53.7
incredible Schieten good
very good Passen very good
excellent Verdedigen very good


4e minuut.
Opěnka rent richting de bal. Malancu geeft de bal voor. Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
B. Rebels - carl zeiss breme 0:1

13e minuut.
Duțulescu met een sublieme pass. Bugajec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugajec passt de bal zonder na te denken. Tapanoğlu rent richting de bal. Tapanoğlu haalt uit met een fantastische trap. Ochmański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Daar is Opěnka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Opěnka passt de bal met de wreef. Kelmas geeft een hoge lob. Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla haalt uit met een fantastische trap. Tracotanza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Răcaru verovert de bal door een tackle van achteren. Orlando speelt de bal door. Wodecki is nu in balbezit. Wodecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Wodecki schiet op doel. Soukas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bugajec kopt de bal weg. Bussinello rent richting de bal. Bussinello haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Soukas de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bugajec geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tapanoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Ochmański bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
B. Rebels - carl zeiss breme 1:1

40e minuut.
Duțulescu geeft de bal voor. Wodecki kopt de bal weg. Tapanoğlu rent richting de bal. Tapanoğlu haalt uit met een fantastische trap. Ochmański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
B. Rebels - carl zeiss breme 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B. Rebels 48%, carl zeiss breme 52%.
B. Rebels - carl zeiss breme 2:1

48e minuut.
Wodecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekról tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wodecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Orlando met een snel genomen vrije trap. Tapanoğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Ochmański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Ochmański probeert naar een medespeler te passen. Baldisser kopt de bal weg. Windfuhr heeft problemen om de bal te vangen. Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla passt de bal zonder na te denken. Tracotanza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Soukas is nu in balbezit. Soukas passt de bal zonder na te denken. Opěnka probeert de bal aan de voet te houden. Orlando is nu in balbezit. Orlando geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Răcaru geeft de bal voor. Codrescu geeft de bal voor. Bugajec probeert naar een medespeler te passen. Wodecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wodecki haalt uit met een fantastische trap. Ochmański bokst de bal weg.

64e minuut.
Soukas speelt de bal door. Soczyński is nu in balbezit. Duțulescu begaat een overtreding. Duțulescu krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Tracotanza trapt de bal weg. Orlando kopt de bal weg. Tapanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bussinello rent richting de bal. Bussinello draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Opěnka onderschept slim de pass. Opěnka passt de bal zonder na te denken. Baldisser bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldisser geeft de bal voor. Soczyński maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B. Rebels 42%, carl zeiss breme 58%.
B. Rebels - carl zeiss breme 2:1