Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CatonaBeach djbergamo
442 bis Tactiek quante ne prendo
53% Balbezit 47%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
55.9 gemiddelde waardering 60.9
solid Schieten formidable
very good Passen very good
excellent Verdedigen very good


5e minuut.
Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Dossche onderschept slim de pass. Shoe begaat een overtreding. Dossche roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Dossche kan niet meer verder spelen. Camarri komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Inworp. Topsuz met de inworp. Ðukanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðukanović geeft een lange en hoge pass. Koczot maakt een snoekduik en kopt de bal. Palazzi bokst de bal weg. de la Oca rent richting de bal. de la Oca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CatonaBeach - djbergamo 0:1

20e minuut.
Gebert verovert de bal door een tackle van achteren. Gebert geeft een lange en hoge pass. de la Oca rent richting de bal. de la Oca draait met de bal, schiet en ... Palazzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CatonaBeach - djbergamo 0:2

21e minuut.
de la Oca rent richting de bal. Särkioja is nu in balbezit. de la Oca bereikt de bal nog maar net als eerste. Särkioja is nu in balbezit. Särkioja haalt uit met een fantastische trap. Palazzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Shoe de bal onder controle te krijgen. Seyirten rent richting de bal. Seyirten geeft een hoge lob. Berlingiere rent richting de bal. Berlingiere draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Millán is nu in balbezit. Millán probeert naar een medespeler te passen. Alecci rent richting de bal. Särkioja onderschept slim de pass. Särkioja schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Camarri heeft problemen om de bal te vangen. Ðukanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðukanović speelt de bal door. Koczot rent richting de bal. Koczot haalt uit met een fantastische trap. Palazzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Millán geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. de la Oca maakt een snoekduik en kopt de bal. Palazzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Koczot is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
CatonaBeach - djbergamo 0:3

45e minuut.
Inworp. Bischoff komt het veld opgelopen. Linetty komt het veld opgelopen. Ellis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CatonaBeach 68%, djbergamo 32%.
CatonaBeach - djbergamo 0:3

47e minuut.
Millán is nu in balbezit. Millán passt de bal in één keer door. Linetty bereikt de bal nog maar net als eerste. Linetty haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CatonaBeach - djbergamo 0:4

51e minuut.
Bischoff passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Linetty de bal. Alecci is nu in balbezit. Linetty verovert de bal door een tackle van achteren. Linetty haalt uit met een fantastische trap. Palazzi bokst de bal weg. Bischoff rent richting de bal. Bischoff haalt uit met een fantastische trap. Palazzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CatonaBeach - djbergamo 0:5

52e minuut.
Shoe met een sublieme pass. Millán rent richting de bal. Millán passt de bal in één keer door. Bischoff is nu in balbezit. Bischoff haalt uit met een fantastische trap. Palazzi bokst de bal weg. Ellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellis schiet op doel. Palazzi bokst de bal weg.

55e minuut.
Csóka geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Millán met een snelle inworp. Ðukanović geeft een hoge lob. Bischoff maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CatonaBeach - djbergamo 0:6

57e minuut.
Alecci bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellis onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wilkoszewski. Ellis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Linetty komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
CatonaBeach - djbergamo 0:7

69e minuut.
Topsuz kopt de bal weg. Klungelig pakt Csóka de bal. Bischoff is nu in balbezit. Alecci bereikt de bal nog maar net als eerste. Linetty bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Topsuz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ðukanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gašparík tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gašparík krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Ðukanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðukanović geeft de bal voor. Linetty rent richting de bal. Linetty haalt uit met een fantastische trap. Palazzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CatonaBeach - djbergamo 0:8

86e minuut.
Topsuz rent richting de bal. Napoleoni verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gebert. Gebert krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CatonaBeach 65%, djbergamo 35%.
CatonaBeach - djbergamo 0:8