Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:32
  • Competitiewedstrijd: Serie D.18
  • Stadion: Bertone Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 23158
Bertone Tito football club
più 3 Tactiek 433m
41% Balbezit 59%
58% Spel op eigen helft 42%
0 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
43.7 gemiddelde waardering 51.3
redelijk Schieten solide
matig Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


12e minuut.
Bonizzoni is nu in balbezit. Reynek verovert de bal door een tackle van achteren. Reynek speelt de bal door. Mijanović is nu in balbezit. Mijanović draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Kysilka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Agusti komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Mijanović maakt een snoekduik en kopt de bal. Zasada is nu in balbezit. Zasada geeft een hoge lob. Mijanović is nu in balbezit. Mijanović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Zasada is nu in balbezit. Agusti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasada tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zasada krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Oviedo probeert naar een medespeler te passen. Fiora is nu in balbezit. Fiora passt de bal zonder na te denken. Oviedo is nu in balbezit. Oviedo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Miracolo geeft de bal voor. Profire probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mijanović is nu in balbezit. Mijanović heeft problemen om de bal te vangen. Mijanović draait met de bal, schiet en ... Petrisor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zasada rent richting de bal. Zasada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertone - Tito football club 0:1

31e minuut.
Mijanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Giaimi rent richting de bal. Kontopidis rent richting de bal. Giaimi verovert de bal door een tackle van achteren. Giaimi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bertone 62%, Tito football club 38%.
Bertone - Tito football club 0:1

46e minuut.
Dong komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Agusti onderschept slim de pass. Agusti geeft een lange en hoge pass. Divljak heeft problemen om de bal te vangen. Divljak geeft de bal voor. Mijanović krijgt zijn hoofd ertegen. Petrisor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Agusti geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Divljak met de inworp. Zasada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasada schiet op doel. Petrisor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bertone 55%, Tito football club 45%.
Bertone - Tito football club 0:1