Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:32
  • Competitiewedstrijd: Serie D.18
  • Stadion: Monkey Island
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 17600
BRINFIGHTERS F.C.CALIFFO
CowMiOff Tactiek WINGS
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
39.4 gemiddelde waardering 47.3
solide Schieten zeer goed
matig Passen redelijk
redelijk Verdedigen goed


4e minuut.
Bartolomeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelliccia onderschept slim de pass. Pelliccia speelt de bal door. Kobiela heeft problemen om de bal te vangen. Kobiela schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Pelliccia geeft een hoge lob. Castelletti kan de bal niet met de borst controleren. Kobiela is nu in balbezit. Kobiela schiet op doel. Roviscalli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BRINFIGHTERS - F.C.CALIFFO 0:1

7e minuut.
Bocaletti is nu in balbezit. Bocaletti passt de bal zonder na te denken. Kobiela heeft problemen om de bal te vangen. Kobiela draait met de bal, schiet en ... Roviscalli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRINFIGHTERS - F.C.CALIFFO 0:2

20e minuut.
Castelletti verovert de bal door een tackle van achteren. Castelletti speelt de bal door. Pelliccia rent richting de bal. Pelliccia draait met de bal, schiet en ... Roviscalli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRINFIGHTERS - F.C.CALIFFO 0:3

30e minuut.
Pelliccia is nu in balbezit. Pelliccia passt de bal in één keer door. Caracciuolo heeft problemen om de bal te vangen. Caracciuolo geeft een hoge lob. Kobiela rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Marais bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Heun met een snelle inworp. Marais is nu in balbezit. Marais draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BRINFIGHTERS 67%, F.C.CALIFFO 33%.
BRINFIGHTERS - F.C.CALIFFO 0:3

53e minuut.
Bocaletti geeft de bal voor. Douglas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kobiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobiela draait met de bal, schiet en ... Roviscalli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRINFIGHTERS - F.C.CALIFFO 0:4

54e minuut.
Buranelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Castelletti verovert de bal door een tackle van achteren. Castelletti geeft de bal voor. Kobiela rent richting de bal. Kobiela draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Aleksiev is nu in balbezit. Castelletti verovert de bal door een tackle van achteren. Kobiela rent richting de bal. Kobiela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BRINFIGHTERS - F.C.CALIFFO 0:5

73e minuut.
Marais controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Turrina neemt vlug de vrije trap. Pelliccia kopt de bal weg. Kobiela is nu in balbezit. Kobiela haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Heun passt de bal zonder na te denken. Marais bereikt de bal nog maar net als eerste. Moksnes rent richting de bal. Klungelig pakt Moksnes de bal. Moksnes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marais bereikt de bal nog maar net als eerste. Marais draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BRINFIGHTERS - F.C.CALIFFO 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BRINFIGHTERS 72%, F.C.CALIFFO 28%.
BRINFIGHTERS - F.C.CALIFFO 1:5