Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RANGERS Prato A.C. Draghi Viola
only training Tactiek lollofuori2
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
48.3 gemiddelde waardering 63.7
good Schieten formidable
adequate Passen formidable
adequate Verdedigen very good


3e minuut.
Trimarco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mezzasalma bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezzasalma passt de bal zonder na te denken. Karyś is nu in balbezit. Karyś schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Lazzarini met een snelle inworp. Weijl met een sublieme pass. Inworp. Benfatti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Camagni geeft een hoge lob. Notararigo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Notararigo speelt de bal door. Benfatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Karyś tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karyś krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Scopel geeft een hoge lob. Lazzarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Camagni verovert de bal door een tackle van achteren. Camagni geeft de bal voor. Pratali springt en kopt de bal. Notararigo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Camagni is nu in balbezit. Camagni passt de bal met de wreef. Bisquert speelt de bal door. Pratali bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratali draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - A.C. Draghi Viola 0:1

20e minuut.
Quirino geeft een lange en hoge pass. Lazzarini kopt de bal weg. Venier heeft problemen om de bal te vangen. Rodrigo rent richting de bal. Rodrigo haalt uit met een fantastische trap. Notararigo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pratali rent richting de bal. Pratali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - A.C. Draghi Viola 0:2

29e minuut.
Pratali rent richting de bal. Pratali passt de bal met de wreef. Quirino is nu in balbezit. Quirino draait met de bal, schiet en ... Notararigo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

37e minuut.
Bisquert met een sublieme pass. Klungelig pakt Camagni de bal. Camagni geeft een hoge lob. Pratali is nu in balbezit. Pratali haalt uit met een fantastische trap. Notararigo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Eminescu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rodrigo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quirino is nu in balbezit. Quirino geeft een lange en hoge pass. Notararigo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rodrigo zal de hoekschop nemen. Notararigo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RANGERS Prato 65%, A.C. Draghi Viola 35%.
RANGERS Prato - A.C. Draghi Viola 0:2

46e minuut.
Tugnolo komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Inworp. Zaneletti komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Minicuci probeert naar een medespeler te passen. Camagni rent richting de bal. Camagni met een sublieme pass. Pratali is nu in balbezit. Pratali haalt uit met een fantastische trap. Tugnolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Lazzarini is nu in balbezit. Camagni onderschept slim de pass. Camagni probeert naar een medespeler te passen. Bisquert is nu in balbezit. Bisquert schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Tugnolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Inworp. Rodrigo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quirino geeft een lange en hoge pass. Pratali krijgt zijn hoofd ertegen. Tugnolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - A.C. Draghi Viola 0:3

71e minuut.
Zaneletti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Camagni bereikt de bal nog maar net als eerste. Camagni geeft een lange en hoge pass. Quirino rent richting de bal. Quirino haalt uit met een fantastische trap. Tugnolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Zaneletti is nu in balbezit. Zaneletti geeft een lange en hoge pass. Camagni rent richting de bal. Camagni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Inworp. Scantamburlo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karyś is nu in balbezit. Weijl rent richting de bal. Karyś geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Quirino passt de bal zonder na te denken. Rodrigo is nu in balbezit. Rodrigo geeft een lange en hoge pass. Pratali bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratali schiet op doel. Tugnolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Scantamburlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirino onderschept slim de pass. Quirino speelt de bal door. Klungelig pakt Camagni de bal. Camagni geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RANGERS Prato 71%, A.C. Draghi Viola 29%.
RANGERS Prato - A.C. Draghi Viola 0:3