Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimpia Capua 2023 Black Cats
Mine Tactiek livorno 2
63% Balbezit 37%
19% Spel op eigen helft 81%
27 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 20.3
adequate Schieten weak
good Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Montedoro rent richting de bal. Montedoro geeft een hoge lob. Szot is nu in balbezit. Namibiano is nu in balbezit. Namibiano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Mastrangelo geeft een lange en hoge pass. Pană kopt de bal weg. Klungelig pakt Mastrangelo de bal. Namibiano rent richting de bal. Namibiano geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Abbatangelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbatangelo passt de bal met de wreef. Korycki is nu in balbezit. Korycki haalt uit met een fantastische trap. Mulţescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Capua 2023 - Black Cats 1:0

17e minuut.
Pawełczyk speelt de bal door. Klungelig pakt Pawełczyk de bal. Pawełczyk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ogliari de bal. Namibiano maakt een snoekduik en kopt de bal. Mulţescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Korycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Korycki schiet op doel. Mulţescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Yatkın geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pană zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Namibiano is nu in balbezit. Namibiano geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Abbatangelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbatangelo passt de bal in één keer door. Pawełczyk rent richting de bal. Pawełczyk haalt uit met een fantastische trap. Mulţescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Pană rent richting de bal. Röthlisberger speelt de bal door. Abbatangelo probeert naar een medespeler te passen. Korycki is nu in balbezit. Korycki geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Röthlisberger rent richting de bal. Pană onderschept slim de pass. Pană met een sublieme pass. Namibiano is nu in balbezit. Namibiano draait met de bal, schiet en ... Mulţescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Yatkın is nu in balbezit. Namibiano onderschept slim de pass. Namibiano speelt de bal door. Korycki rent richting de bal. Korycki haalt uit met een fantastische trap. Mulţescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Motton probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tiutiu rent richting de bal. Tiutiu passt de bal zonder na te denken. Korycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Korycki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Röthlisberger is nu in balbezit. Pană onderschept slim de pass. Pană passt de bal zonder na te denken. Namibiano rent richting de bal. Namibiano geeft een hoge lob. Mulţescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Korycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Korycki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Capua 2023 - Black Cats 2:0

45e minuut.
Ogliari geeft de bal voor. Inworp. Pană met een snelle inworp. Namibiano rent richting de bal. Namibiano geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Capua 2023 16%, Black Cats 84%.
Olimpia Capua 2023 - Black Cats 2:0

49e minuut.
Abbatangelo passt de bal met de wreef. Ogliari is nu in balbezit. Namibiano verovert de bal door een tackle van achteren. Korycki rent richting de bal. Korycki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Azor geeft een hoge lob. Abbatangelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbatangelo met een sublieme pass. Korycki rent richting de bal. Korycki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Namibiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Korycki is nu in balbezit. Namibiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Korycki is nu in balbezit. Korycki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Capua 2023 - Black Cats 3:0

58e minuut.
Pană bereikt de bal nog maar net als eerste. Pană passt de bal zonder na te denken. Namibiano is nu in balbezit. Namibiano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Korycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbatangelo rent richting de bal. Abbatangelo passt de bal zonder na te denken. Korycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Korycki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Azor bereikt de bal nog maar net als eerste. Azor geeft de bal voor. Namibiano kopt de bal weg. Korycki rent richting de bal. Korycki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Capua 2023 - Black Cats 4:0

80e minuut.
Korycki controleert de bal met de borst. Montedoro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Korycki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Montedoro geeft de bal voor. Namibiano legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Motton bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiutiu met een sublieme pass. Pană geeft de bal voor. Pawełczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawełczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Capua 2023 - Black Cats 5:0

90e minuut.
Zeh geeft een hoge lob. Szot bereikt de bal nog maar net als eerste. Szot met een sublieme pass. Klungelig pakt Pană de bal. Pană geeft een lange en hoge pass. Paal! Mulţescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Capua 2023 21%, Black Cats 79%.
Olimpia Capua 2023 - Black Cats 5:0