Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:33
  • Competitiewedstrijd: Serie D.23
  • Stadion: palco real
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 25996
real milano s.l. A. S. COMEVAVA
testOne Tactiek putd
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
54.3 gemiddelde waardering 57.7
very good Schieten excellent
very good Passen good
good Verdedigen formidable


2e minuut.
Labak passt de bal zonder na te denken. Łyko rent richting de bal. Łyko passt de bal in één keer door. Ilieş heeft problemen om de bal te vangen. Ilieş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real milano s.l. - A. S. COMEVAVA 1:0

7e minuut.
Cabello rent richting de bal. Cabello geeft de bal voor. Ilieş rent richting de bal. Ilieş draait met de bal, schiet en ... Grajewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real milano s.l. - A. S. COMEVAVA 2:0

15e minuut.
Esaulov is nu in balbezit. Esaulov geeft een hoge lob. Poborny bereikt de bal nog maar net als eerste. Poborny schiet op doel. Locati probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
real milano s.l. - A. S. COMEVAVA 2:1

27e minuut.
Esaulov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sysio komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Mięcho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Colina bereikt de bal nog maar net als eerste. Colina passt de bal zonder na te denken. Bouga rent richting de bal. Bouga draait met de bal, schiet en ... Locati bokst de bal weg.

29e minuut.
Mięcho geeft de bal voor. Labak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondán begaat een overtreding. Rondán krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Labak passt de bal met de wreef. Łyko rent richting de bal. Klungelig pakt Łyko de bal. Łyko geeft de bal voor. Juočeris krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Sysio onderschept slim de pass. Sysio geeft een lange en hoge pass. Poborny is nu in balbezit. Poborny draait met de bal, schiet en ... Locati werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
real milano s.l. - A. S. COMEVAVA 2:2

40e minuut.
Łyko is nu in balbezit. Łyko passt de bal in één keer door. Juočeris bereikt de bal nog maar net als eerste. Juočeris haalt uit met een fantastische trap. Grajewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real milano s.l. - A. S. COMEVAVA 3:2

43e minuut.
Mięcho rent richting de bal. Mięcho speelt de bal door. Poborny heeft problemen om de bal te vangen. Poborny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
real milano s.l. - A. S. COMEVAVA 3:3

44e minuut.
Calaiò raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Amatruda komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real milano s.l. 57%, A. S. COMEVAVA 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real milano s.l. - A. S. COMEVAVA 3:3

48e minuut.
Mięcho rent richting de bal. Mięcho passt de bal met de wreef. Poborny is nu in balbezit. Poborny schiet op doel. Locati maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
real milano s.l. - A. S. COMEVAVA 3:4

50e minuut.
Juočeris rent richting de bal. Ilieş rent richting de bal. Blokker rent richting de bal. Blokker draait met de bal, schiet en ... Grajewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
real milano s.l. - A. S. COMEVAVA 4:4

52e minuut.
Sysio verovert de bal door een tackle van achteren. Sysio geeft een lange en hoge pass. Cabello heeft problemen om de bal te vangen. Poborny rent richting de bal. Poborny haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
N’Dour kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sysio de bal onder controle te krijgen. Juočeris bereikt de bal nog maar net als eerste. Juočeris draait met de bal, schiet en ... Grajewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real milano s.l. - A. S. COMEVAVA 5:4

57e minuut.
Ilieş bereikt de bal nog maar net als eerste. Sysio verovert de bal door een tackle van achteren. Sysio speelt de bal door. Mięcho is nu in balbezit. Mięcho geeft een hoge lob. Locati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bouga is nu in balbezit. Bouga haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Not onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pizzolitto komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Łyko passt de bal in één keer door. Ilieş is nu in balbezit. N’Dour onderschept slim de pass. Pizzolitto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzolitto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Łyko passt de bal in één keer door. Daar is Pizzolitto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domowicz maakt een afschuwelijke overtreding. Pizzolitto raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pizzolitto kan niet meer verder spelen. Serra komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Fojcik geeft een hoge lob. Mięcho kopt de bal weg. Amatruda rent richting de bal. Poborny is nu in balbezit. Poborny draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Rondán rent richting de bal. Rondán passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Not de bal. Burke is nu in balbezit. Burke haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Blokker passt de bal in één keer door. Serra rent richting de bal. N’Dour schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. N’Dour krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Labak probeert de bal met de borst te controleren. Labak geeft een hoge lob. Ilieş rent richting de bal. Ilieş draait met de bal, schiet en ... Grajewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real milano s.l. - A. S. COMEVAVA 6:4

83e minuut.
Blokker passt de bal zonder na te denken. Łyko is nu in balbezit. Łyko passt de bal zonder na te denken. Serra is nu in balbezit. Serra draait met de bal, schiet en ... Grajewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Sysio met een sublieme pass. Rondán geeft een lange en hoge pass. Poborny is nu in balbezit. Poborny draait met de bal, schiet en ... Locati probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
real milano s.l. - A. S. COMEVAVA 6:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real milano s.l. 62%, A. S. COMEVAVA 38%.
real milano s.l. - A. S. COMEVAVA 6:5