Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:33
  • Competitiewedstrijd: Serie D.23
  • Stadion: Black Cats Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 4147
Black Cats pindui
livorno 2 Tactiek pipo def mod
38% Balbezit 62%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 35
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 47.5
matig Schieten uitstekend
slecht Passen solide
zwak Verdedigen goed


2e minuut.
Hirt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirt geeft een lange en hoge pass. Meio Campista bereikt de bal nog maar net als eerste. Meio Campista schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Cats - pindui 0:1

9e minuut.
Londoño Restrepo is nu in balbezit. Londoño Restrepo met een sublieme pass. Daar is Meio Campista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meio Campista geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bei de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Anzini geeft een hoge lob. Londoño Restrepo probeert de bal aan de voet te houden. Hirt met een sublieme pass. Klungelig pakt Quevedo de bal. Quevedo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Anzini verovert de bal door een tackle van achteren. Anzini speelt de bal door. Hirt speelt de bal door. Quevedo is nu in balbezit. Quevedo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Meio Campista is nu in balbezit. Meio Campista draait met de bal, schiet en ... Savelli bokst de bal weg.

18e minuut.
Hirt rent richting de bal. Hirt probeert naar een medespeler te passen. Quevedo rent richting de bal. Quevedo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Cats - pindui 0:2

19e minuut.
Koszora probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hirt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirt passt de bal in één keer door. Meio Campista probeert de bal met de borst te controleren. Meio Campista draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Savelli trapt de bal weg. Quevedo kopt de bal weg. Daar is Koszora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koszora draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Daar is Quevedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quevedo geeft de bal voor. Anzini probeert de bal aan de voet te houden. Koszora rent richting de bal. Koszora schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Londoño Restrepo passt de bal in één keer door. Meio Campista is nu in balbezit. Meio Campista speelt de bal door. Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black Cats - pindui 0:3

29e minuut.
Hirt rent richting de bal. Meio Campista bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo is nu in balbezit. Meio Campista is nu in balbezit. Meio Campista haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Cats - pindui 0:4

34e minuut.
Tiitta met een sublieme pass. Meio Campista is nu in balbezit. Meio Campista passt de bal met de wreef. Quevedo rent richting de bal. Quevedo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Meio Campista heeft problemen om de bal te vangen. Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo passt de bal zonder na te denken. Meio Campista bereikt de bal nog maar net als eerste. Meio Campista haalt uit met een fantastische trap. Savelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Koszora geeft een hoge lob. Meio Campista springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Cats - pindui 0:5

41e minuut.
Londoño Restrepo is nu in balbezit. Londoño Restrepo passt de bal in één keer door. Anzini is nu in balbezit. Quevedo verovert de bal door een tackle van achteren. Quevedo draait met de bal, schiet en ... Savelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Cats 76%, pindui 24%.
Black Cats - pindui 0:5

55e minuut.
Vlădulescu is nu in balbezit. Vlădulescu geeft een hoge lob. Koszora is nu in balbezit. Koszora schiet op doel. Savelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Cats - pindui 0:6

60e minuut.
Meio Campista geeft de bal voor. Piccin heeft problemen om de bal te vangen. Quevedo rent richting de bal. Quevedo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Cats - pindui 0:7

60e minuut.
Suzzani speelt de bal door. Guercini bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirt schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hirt krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Guercini rent richting de bal. Guercini draait met de bal, schiet en ... Borys speelt de bal door. Koszora bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszora haalt uit met een fantastische trap. Savelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zeccoli is nu in balbezit. Zeccoli geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vlădulescu zal de hoekschop nemen. Meio Campista maakt een snoekduik en kopt de bal. Savelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zeccoli kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Cats - pindui 0:8

64e minuut.
Marinello passt de bal in één keer door. Anzini speelt de bal door. Klungelig pakt Acca de bal. Meio Campista rent richting de bal. Meio Campista draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Quevedo verovert de bal door een tackle van achteren. Meio Campista is nu in balbezit. Meio Campista schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zeccoli de bal onder controle te krijgen. Savelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Cats - pindui 0:9

67e minuut.
Vlădulescu passt de bal in één keer door. Koszora probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bei. Bei krijgt een gele kaart. Koszora raakt geblesseerd tijdens het duel. Vlădulescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Koszora probeert naar een medespeler te passen. Quevedo is nu in balbezit. Quevedo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vlădulescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koszora probeert naar een medespeler te passen. Quevedo rent richting de bal. Quevedo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Vlădulescu met een sublieme pass. Koszora bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszora passt de bal in één keer door. Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Inworp. Hirt met de inworp. Meio Campista probeert naar een medespeler te passen. Quevedo rent richting de bal. Quevedo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black Cats - pindui 0:10

77e minuut.
Londoño Restrepo rent richting de bal. Londoño Restrepo geeft de bal voor. Quevedo is nu in balbezit. Quevedo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black Cats - pindui 0:11

78e minuut.
Marinello is nu in balbezit. Hillen probeert naar een medespeler te passen. Bei bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszora onderschept slim de pass. Koszora draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Cats - pindui 0:12

80e minuut.
Quevedo rent richting de bal. Quevedo passt de bal met de wreef. Koszora rent richting de bal. Koszora schiet op doel. Savelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Cats - pindui 0:13

82e minuut.
Hirt passt de bal zonder na te denken. Londoño Restrepo is nu in balbezit. Londoño Restrepo probeert naar een medespeler te passen. Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Koszora de bal. Koszora draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Koszora geeft de bal voor. Hirt geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Piccin de bal. Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Savelli met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Koszora de bal. Koszora passt de bal in één keer door. Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Cats 73%, pindui 27%.
Black Cats - pindui 0:13