Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Taurus F.C S.Eraclio_Spurs
2022 Tactiek giamaica
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 21
7 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
52.9 gemiddelde waardering 56.9
adequate Schieten formidable
solid Passen very good
excellent Verdedigen excellent


5e minuut.
Feyzullayev schiet op doel. Jurili kopt de bal weg. Daar is Kukësi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Johnson rent richting de bal. Johnson haalt uit met een fantastische trap. Athanasopoulos bokst de bal weg. Jurili kopt de bal weg. Feyzullayev heeft problemen om de bal te vangen. Feyzullayev schiet op doel. Athanasopoulos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Fojcik speelt de bal door. Helbet is nu in balbezit. Helbet passt de bal met de wreef. Feyzullayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Feyzullayev haalt uit met een fantastische trap. Athanasopoulos bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Taurus F.C - S.Eraclio_Spurs 0:1

29e minuut.
Guerra de Andrade geeft een hoge lob. Helbet speelt de bal door. Feyzullayev heeft problemen om de bal te vangen. Feyzullayev draait met de bal, schiet en ... Athanasopoulos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taurus F.C - S.Eraclio_Spurs 0:2

30e minuut.
Kukësi speelt de bal door. Higgins bereikt de bal nog maar net als eerste. Higgins probeert naar een medespeler te passen. Johnson is nu in balbezit. Johnson haalt uit met een fantastische trap. Athanasopoulos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Lambulić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Valenzuela rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Valenzuela zal de hoekschop nemen. Rosa Ferreira springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Draicchio is nu in balbezit. Adamkiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Draicchio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fojcik met een snel genomen vrije trap. Johnson is nu in balbezit. Johnson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Taurus F.C - S.Eraclio_Spurs 0:3

40e minuut.
Draicchio probeert naar een medespeler te passen. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra de Andrade begaat een overtreding. Johnson raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Johnson kan niet meer verder spelen. Anusiak komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Higgins speelt de bal door. Górka bereikt de bal nog maar net als eerste. Górka probeert naar een medespeler te passen. Anusiak rent richting de bal. Anusiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Taurus F.C - S.Eraclio_Spurs 0:4

45e minuut.
Agárdi komt het veld opgelopen. Onciu komt het veld opgelopen. Sobiechowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taurus F.C 59%, S.Eraclio_Spurs 41%.
Taurus F.C - S.Eraclio_Spurs 0:4

50e minuut.
Onciu is nu in balbezit. Górka rent richting de bal. Jurili begaat een overtreding. Jurili krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Jurili kopt de bal weg. Agárdi geeft de bal voor. Górka rent richting de bal. Górka haalt uit met een fantastische trap. Athanasopoulos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taurus F.C - S.Eraclio_Spurs 0:5

58e minuut.
Jurili maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Inworp. Lambulić met de inworp. Helbet is nu in balbezit. Helbet geeft een hoge lob. Athanasopoulos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Higgins onderschept slim de pass. Higgins geeft een hoge lob. Górka bereikt de bal nog maar net als eerste. Górka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Taurus F.C - S.Eraclio_Spurs 0:6

68e minuut.
Higgins passt de bal in één keer door. Górka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurili legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Górka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Anusiak legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Agárdi geeft een lange en hoge pass. Ott heeft problemen om de bal te vangen. Anusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Anusiak schiet op doel. Athanasopoulos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Taurus F.C - S.Eraclio_Spurs 0:7

79e minuut.
Lambulić probeert naar een medespeler te passen. Onciu rent richting de bal. Onciu passt de bal zonder na te denken. Anusiak is nu in balbezit. Anusiak draait met de bal, schiet en ... Athanasopoulos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Cestar passt de bal zonder na te denken. Daar is Rosa Ferreira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albulescu begaat een overtreding. Rosa Ferreira is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kukësi komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Doeltrap. Sobiechowski met een harde bal richting middenveld. Górka kopt de bal weg. Onciu is nu in balbezit. Onciu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Higgins zal de hoekschop nemen. Górka springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
bin Hashim geeft een lange en hoge pass. Cestar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Albulescu. Albulescu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taurus F.C 56%, S.Eraclio_Spurs 44%.
Taurus F.C - S.Eraclio_Spurs 0:7