Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Moloko FC YAHU
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


23e minuut.
Eeken passt de bal in één keer door. Cosyn is nu in balbezit. Syx maakt een afschuwelijke overtreding. Syx krijgt een gele kaart.

30e minuut.
De Decker bereikt de bal nog maar net als eerste. De Canck is nu in balbezit. De Decker tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De Decker krijgt een gele kaart. De Canck is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Roets met een snel genomen vrije trap. Vermeiren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Steegmans is nu in balbezit. Steegmans passt de bal in één keer door. Kalkbrenner speelt de bal door. Lembrechts rent richting de bal. Lembrechts haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Moloko 59%, FC YAHU 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Moloko - FC YAHU 0:0

54e minuut.
Pireaux is nu in balbezit. Steegmans bereikt de bal nog maar net als eerste. Pireaux begaat een overtreding. Steegmans is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Steegmans zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lembrechts is nu in balbezit. Lembrechts schiet op doel. Willems bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Rogge controleert de bal met de borst. Kalkbrenner rent richting de bal. Kalkbrenner passt de bal met de wreef. Lembrechts bereikt de bal nog maar net als eerste. Lembrechts haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Cosyn is nu in balbezit. Kuypers is nu in balbezit. Met opzet legt Cosyn zijn tegenspeler op de grond. Cosyn krijgt een gele kaart.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Canck met een snelle inworp. Brochard bereikt de bal nog maar net als eerste. Brochard geeft een lange en hoge pass. Kuypers kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Kuypers geeft een hoge lob. Klungelig pakt Claessens de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kuypers zal de hoekschop nemen. Daar is Goussey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Vermeiren speelt de bal door. Imschoot rent richting de bal. Imschoot met een sublieme pass. Lembrechts is nu in balbezit. Lembrechts draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Moloko 57%, FC YAHU 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Moloko - FC YAHU 0:0