Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Blauwe Reiger Vikingur Reykjavik
Dennis New Tactiek 3-5-2
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
44.5 gemiddelde waardering 51.2
good Schieten very good
solid Passen adequate
adequate Verdedigen good


5e minuut.
Buzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzov geeft een hoge lob. Dawson kopt de bal weg. Van Hoof rent richting de bal. Van Hoof draait met de bal, schiet en ... Zinger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Woodburn rent richting de bal. Woodburn probeert naar een medespeler te passen. Tedini is nu in balbezit. Tedini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Szotek rent richting de bal. Ülküsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ülküsoy passt de bal in één keer door. Tedini is nu in balbezit. Tedini haalt uit met een fantastische trap. de Condé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Zinger met een harde bal richting middenveld. Bertanzetti kopt de bal weg. Buzov probeert naar een medespeler te passen. Van Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hoof schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dawson met de inworp. Van Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hoof draait met de bal, schiet en ... Rubio heeft problemen om de bal te vangen. Zinger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Lemishko rent richting de bal. Lemishko speelt de bal door. Tedini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tedini schiet op doel. de Condé probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Blauwe Reiger 53%, Vikingur Reykjavik 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Blauwe Reiger - Vikingur Reykjavik 0:0

50e minuut.
Inworp. Khánh Minh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buzov rent richting de bal. Lemishko onderschept slim de pass. Lemishko geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Welker heeft problemen om de bal te vangen. Tedini rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Dawson is nu in balbezit. Dawson met een sublieme pass. Rubio rent richting de bal. Rubio schiet op doel. Zinger probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
López Castro is nu in balbezit. López Castro passt de bal zonder na te denken. Buzov probeert naar een medespeler te passen. Van Hoof is nu in balbezit. Van Hoof haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Woodburn stond buitenspel. Skoupý neemt vlug de vrije trap. Cabała met een sublieme pass. Tedini is nu in balbezit. Tedini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Blauwe Reiger - Vikingur Reykjavik 0:1

76e minuut.
Carboch geeft de bal voor. Khánh Minh kopt de bal weg. Koloskov-Rodosskij geeft een lange en hoge pass. Tedini probeert de bal met de borst te controleren. Tedini geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Welker is nu in balbezit. Welker geeft een hoge lob. Inworp. Czerkawski met een snelle inworp. Lemishko geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Bertanzetti geeft een hoge lob. Klungelig pakt Van Hoof de bal. Buzov rent richting de bal. Van Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hoof draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Blauwe Reiger - Vikingur Reykjavik 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Blauwe Reiger 60%, Vikingur Reykjavik 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Blauwe Reiger - Vikingur Reykjavik 1:1