Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Znicz Pruszków Orły Łysego 1
Uszew Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
14 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.7 gemiddelde waardering 30.4
adequate Schieten good
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen average


2e minuut.
Bajek met een sublieme pass. Król met een sublieme pass. Negoiu met een sublieme pass. Ağaoğlu is nu in balbezit. Ağaoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Znicz Pruszków - Orły Łysego 1 0:1

6e minuut.
Rabí met een sublieme pass. Randa bereikt de bal nog maar net als eerste. Randa probeert naar een medespeler te passen. Lokmacı is nu in balbezit. Lokmacı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Gabelli geeft een hoge lob. Jurkowski geeft een hoge lob. Daar is Ağaoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ağaoğlu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gabelli de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Daar is Sacristán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Negoiu rent richting de bal. Negoiu geeft een hoge lob. Ağaoğlu is nu in balbezit. Ağaoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Znicz Pruszków - Orły Łysego 1 0:2

15e minuut.
Ağaoğlu rent richting de bal. Arditi verovert de bal door een tackle van achteren. Leński verovert de bal door een tackle van achteren. Lokmacı onderschept slim de pass. Lokmacı schiet op doel. Pedras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Inworp. Król zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Negoiu rent richting de bal. Negoiu haalt uit met een fantastische trap. Ağaoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Bajek geeft een hoge lob. Król geeft een lange en hoge pass. Negoiu rent richting de bal. Negoiu draait met de bal, schiet en ... Sacristán probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Gabelli trapt de bal weg van het doel. Lokmacı kopt de bal weg. Rosznowiecki probeert de bal met de borst te controleren. Rosznowiecki draait met de bal, schiet en ... Pedras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Richards trapt de bal weg van het doel. Espinoza is nu in balbezit. Espinoza geeft de bal voor. Randa rent richting de bal. Randa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Daar is Bidziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubełek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gabelli de bal. Negoiu rent richting de bal. Negoiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Bidziński rent richting de bal. Randa onderschept slim de pass. Randa probeert naar een medespeler te passen. Rosznowiecki rent richting de bal. Rosznowiecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Król is nu in balbezit. Król passt de bal met de wreef. Daar is Ağaoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Negoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiu draait met de bal, schiet en ... Richards kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Sacristán geeft een hoge lob. Lokmacı kan de bal niet met de borst controleren. Jurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurkowski geeft een lange en hoge pass. Negoiu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Znicz Pruszków - Orły Łysego 1 0:3

43e minuut.
Arditi rent richting de bal. Leński is nu in balbezit. Leński probeert naar een medespeler te passen. Ağaoğlu rent richting de bal. Ağaoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Znicz Pruszków 68%, Orły Łysego 1 32%.
Znicz Pruszków - Orły Łysego 1 0:3

49e minuut.
Lokmacı geeft de bal voor. Kubełek rent richting de bal. Rosznowiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Rosznowiecki draait met de bal, schiet en ... Pedras maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Randa is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Znicz Pruszków - Orły Łysego 1 1:3

52e minuut.
Espinoza geeft de bal voor. Negoiu rent richting de bal. Negoiu passt de bal met de wreef. Ağaoğlu is nu in balbezit. Ağaoğlu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

64e minuut.
Jurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurkowski geeft de bal voor. Daar is Sacristán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Negoiu rent richting de bal. Negoiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Rosznowiecki rent richting de bal. Rosznowiecki speelt de bal door. Randa rent richting de bal. Randa schiet op doel. Pedras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Znicz Pruszków - Orły Łysego 1 2:3

76e minuut.
Rabí kopt de bal weg. Randa is nu in balbezit. Lokmacı is nu in balbezit. Lokmacı haalt uit met een fantastische trap. Pedras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Znicz Pruszków - Orły Łysego 1 3:3

82e minuut.
Grochowalski verovert de bal door een tackle van achteren. Grochowalski geeft een hoge lob. Sacristán heeft problemen om de bal te vangen. Negoiu onderschept slim de pass. Negoiu haalt uit met een fantastische trap. Richards verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ağaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağaoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Znicz Pruszków - Orły Łysego 1 3:4

85e minuut.
Arditi rent richting de bal. Leński onderschept slim de pass. Leński passt de bal zonder na te denken. Negoiu rent richting de bal. Negoiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Richards met een harde bal richting middenveld. Ngọc Cường kopt de bal weg. Lokmacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Lokmacı de bal. Lokmacı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Znicz Pruszków 51%, Orły Łysego 1 49%.
Znicz Pruszków - Orły Łysego 1 3:4