Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WILKOWYJE CITY SPUFFANI
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18 gemiddelde waardering 21.8
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Glinka is nu in balbezit. Munnicki onderschept slim de pass. Wars tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wars krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Juszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Juszczak geeft een lange en hoge pass. Matuszczyk probeert de bal aan de voet te houden. Wołczyk is nu in balbezit. Wołczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Staniec geeft de bal voor. Daar is Grochowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wołczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołczyk schiet op doel. Pieróg probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
WILKOWYJE CITY - SPUFFANI 0:1

26e minuut.
Torbiński rent richting de bal. Torbiński probeert naar een medespeler te passen. Kanownik is nu in balbezit. Kanownik draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Laszczak de bal onder controle te krijgen. Wódkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Wars bereikt de bal nog maar net als eerste. Wars met een sublieme pass. Torbiński probeert naar een medespeler te passen. Kanownik rent richting de bal. Kanownik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WILKOWYJE CITY 62%, SPUFFANI 38%.
WILKOWYJE CITY - SPUFFANI 0:1

50e minuut.
Matuszczyk passt de bal zonder na te denken. Helak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanownik onderschept slim de pass. Kanownik schiet op doel. Wódkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WILKOWYJE CITY - SPUFFANI 1:1

78e minuut.
Staniec kopt de bal weg. Grochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołczyk onderschept slim de pass. Wołczyk schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pieróg de bal onder controle te krijgen. Pieńkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Helak heeft problemen om de bal te vangen. Torbiński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Helak. Helak krijgt een gele kaart. Torbiński raakt geblesseerd tijdens het duel. Matuszczyk met een snel genomen vrije trap. Laszczak heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Glinka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kanownik rent richting de bal. Kanownik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WILKOWYJE CITY 49%, SPUFFANI 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WILKOWYJE CITY - SPUFFANI 1:1