Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Centurion WP mArone
Normal Tactiek atak
38% Balbezit 62%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 44.3
weak Schieten very good
poor Passen solid
weak Verdedigen adequate


6e minuut.
Halicki kopt de bal weg. Daar is Farmer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farmer geeft een hoge lob. Bodenmann rent richting de bal. Bodenmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Centurion WP - mArone 0:1

10e minuut.
Truchanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Truchanowski passt de bal met de wreef. Bodenmann rent richting de bal. Bodenmann haalt uit met een fantastische trap. Stolarski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Centurion WP - mArone 0:2

11e minuut.
Bădoiu rent richting de bal. Bădoiu met een sublieme pass. Bodenmann rent richting de bal. Bodenmann schiet op doel. Garus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Bădoiu rent richting de bal. Stolarski verovert de bal door een tackle van achteren. Stolarski probeert naar een medespeler te passen. Sowała bereikt de bal nog maar net als eerste. Sowała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Centurion WP - mArone 0:3

18e minuut.
Halicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Truchanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Truchanowski passt de bal in één keer door. Bodenmann rent richting de bal. Bodenmann haalt uit met een fantastische trap. Garus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Passaretti raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Socha komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Gorzkowski is nu in balbezit. Gorzkowski passt de bal met de wreef. Wigura geeft een lange en hoge pass. Bodenmann krijgt zijn hoofd ertegen. Garus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Sowała rent richting de bal. Truchanowski rent richting de bal. Truchanowski passt de bal zonder na te denken. Bodenmann rent richting de bal. Bodenmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Centurion WP - mArone 0:4

26e minuut.
Sznaucner is nu in balbezit. Socha verovert de bal door een tackle van achteren. Socha speelt de bal door. Bodenmann is nu in balbezit. Bodenmann schiet op doel. Garus bokst de bal weg.

31e minuut.
Bodenmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolarski probeert naar een medespeler te passen. Bodenmann heeft problemen om de bal te vangen. Bodenmann haalt uit met een fantastische trap. Garus maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Ocipka met de inworp. Gorzkowski rent richting de bal. Gorzkowski passt de bal zonder na te denken. Bodenmann is nu in balbezit. Bodenmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Bădoiu geeft de bal voor. Truchanowski kopt de bal weg. Bodenmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodenmann haalt uit met een fantastische trap. Garus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Centurion WP - mArone 0:5

38e minuut.
Bădoiu met een sublieme pass. Stolarski rent richting de bal. Bodenmann onderschept slim de pass. Bodenmann schiet op doel. Garus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Centurion WP - mArone 0:6

42e minuut.
Wigura speelt de bal door. Bădoiu is nu in balbezit. Bădoiu probeert naar een medespeler te passen. Bodenmann is nu in balbezit. Bodenmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Gorzkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gorzkowski probeert naar een medespeler te passen. Bodenmann rent richting de bal. Bodenmann draait met de bal, schiet en ... Garus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Centurion WP - mArone 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centurion WP 73%, mArone 27%.
Centurion WP - mArone 0:7

49e minuut.
Bodenmann rent richting de bal. Bodenmann passt de bal zonder na te denken. Sowała rent richting de bal. Truchanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Truchanowski draait met de bal, schiet en ... Garus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Klungelig pakt Truchanowski de bal. Truchanowski met een sublieme pass. Bodenmann rent richting de bal. Bodenmann haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Sowała rent richting de bal. Sowała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Centurion WP - mArone 0:8

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Caban de bal onder controle te krijgen. Sowała bereikt de bal nog maar net als eerste. Truchanowski speelt de bal door. Bodenmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodenmann schiet op doel. Garus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Garus met een sublieme pass. Szewc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Truchanowski rent richting de bal. Truchanowski passt de bal zonder na te denken. Garus bokst de bal weg. Bodenmann rent richting de bal. Bodenmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Centurion WP - mArone 0:9

62e minuut.
Truchanowski passt de bal zonder na te denken. Sowała rent richting de bal. Sowała met een sublieme pass. Bodenmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodenmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Centurion WP - mArone 0:10

63e minuut.
Fluderski rent richting de bal. Farmer onderschept slim de pass. Bădoiu rent richting de bal. Bădoiu geeft de bal voor. Sowała maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Centurion WP - mArone 0:11

73e minuut.
Sowała is nu in balbezit. Sowała passt de bal met de wreef. Truchanowski probeert naar een medespeler te passen. Bodenmann is nu in balbezit. Bodenmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Bădoiu speelt de bal door. Truchanowski is nu in balbezit. Truchanowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sowała de bal. Sowała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Centurion WP - mArone 0:12

81e minuut.
Stolarski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bădoiu met de inworp. Bodenmann is nu in balbezit. Bodenmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Klungelig pakt Szewc de bal. Szewc passt de bal met de wreef. Truchanowski probeert naar een medespeler te passen. Sowała is nu in balbezit. Sowała schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Truchanowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bodenmann rent richting de bal. Bodenmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Inworp. Gorzkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ocipka rent richting de bal. Truchanowski geeft een hoge lob. Ocipka probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Sowała geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Stolarski de bal onder controle te krijgen. Bodenmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodenmann haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centurion WP 71%, mArone 29%.
Centurion WP - mArone 0:12