Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Siechnice Team *AC Milan*
Normal Tactiek gnom 2
35% Balbezit 65%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.9 gemiddelde waardering 40.4
weak Schieten solid
weak Passen good
hopeless Verdedigen average


3e minuut.
Dobias rent richting de bal. Falber onderschept slim de pass. Falber passt de bal zonder na te denken. Piscopiello rent richting de bal. Piscopiello draait met de bal, schiet en ... Rzeczycki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Lugner speelt de bal door. Fernández Vigil is nu in balbezit. Fernández Vigil passt de bal zonder na te denken. Piscopiello bereikt de bal nog maar net als eerste. Piscopiello haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Inworp. Naydenov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lugner is nu in balbezit. Lugner geeft een lange en hoge pass. Piscopiello springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Piscopiello probeert naar een medespeler te passen. Riedel rent richting de bal. Fernández Vigil onderschept slim de pass. Fernández Vigil draait met de bal, schiet en ... Rzeczycki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Siechnice Team - *AC Milan* 0:1

15e minuut.
Naydenov probeert naar een medespeler te passen. Lugner rent richting de bal. Lugner passt de bal met de wreef. Fernández Vigil is nu in balbezit. Fernández Vigil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Piscopiello is nu in balbezit. Piscopiello passt de bal in één keer door. Fernández Vigil rent richting de bal. Fernández Vigil draait met de bal, schiet en ... Rzeczycki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siechnice Team - *AC Milan* 0:2

21e minuut.
Lancheros met een sublieme pass. Klungelig pakt Fernández Vigil de bal. Wąsowicz is nu in balbezit. Lancheros onderschept slim de pass. Lancheros schiet op doel. Rzeczycki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Siechnice Team - *AC Milan* 0:3

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Kranich de bal onder controle te krijgen. Fernández Vigil is nu in balbezit. Riedel is nu in balbezit. Fernández Vigil onderschept slim de pass. Fernández Vigil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kruszczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Kruszczyński speelt de bal door. Malcher rent richting de bal. Choiński rent richting de bal. Choiński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Soboń met een harde bal richting middenveld. Wąsowicz kopt de bal weg. Falber kan de bal niet met de borst controleren. Falber speelt de bal door. Busoiu geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Lugner geeft de bal voor. Malcher heeft problemen om de bal te vangen. Lancheros is nu in balbezit. Lancheros geeft een lange en hoge pass. Piscopiello krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Dobias is nu in balbezit. Piscopiello verovert de bal door een tackle van achteren. Piscopiello probeert naar een medespeler te passen. Fernández Vigil rent richting de bal. Fernández Vigil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Lancheros is nu in balbezit. Fernández Vigil bereikt de bal nog maar net als eerste. Lancheros speelt de bal door. Fernández Vigil rent richting de bal. Fernández Vigil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Doeltrap. Martyniak met een harde bal richting middenveld. Falber kopt de bal weg. Piscopiello rent richting de bal. Piscopiello passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
Siechnice Team - *AC Milan* 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siechnice Team 72%, *AC Milan* 28%.
Siechnice Team - *AC Milan* 0:4

49e minuut.
Wąsowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piscopiello is nu in balbezit. Lancheros speelt de bal door. Fernández Vigil bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Vigil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Siechnice Team - *AC Milan* 0:5

51e minuut.
Martyniak rent richting de bal. Martyniak geeft een hoge lob. Inworp. Falber met een snelle inworp. Piscopiello geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Martyniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Martyniak passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Kranich de bal onder controle te krijgen. Lugner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Piscopiello rent richting de bal. Lancheros rent richting de bal. Lancheros passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fernández Vigil de bal. Fernández Vigil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Falber verovert de bal door een tackle van achteren. Lancheros bereikt de bal nog maar net als eerste. Lancheros speelt de bal door. Fernández Vigil bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Vigil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Wąsowicz rent richting de bal. Lugner verovert de bal door een tackle van achteren. Lugner passt de bal zonder na te denken. Piscopiello bereikt de bal nog maar net als eerste. Piscopiello schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chaniewski komt het veld opgelopen. Passamonti komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Passamonti met een sublieme pass. Piscopiello is nu in balbezit. Piscopiello passt de bal in één keer door. Fernández Vigil is nu in balbezit. Fernández Vigil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Siechnice Team - *AC Milan* 0:6

77e minuut.
Chaniewski onderschept slim de pass. Chaniewski geeft de bal voor. Lugner is nu in balbezit. Lugner geeft de bal voor. Rzeczycki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Doeltrap. Melinc komt het veld opgelopen. Fortes komt het veld opgelopen. Bediashvili komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Chaniewski onderschept slim de pass. Chaniewski geeft een hoge lob. Bediashvili probeert naar een medespeler te passen. Fortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Siechnice Team - *AC Milan* 0:7

87e minuut.
Busoiu kopt de bal weg. Passamonti geeft een hoge lob. Fortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortes draait met de bal, schiet en ... Rzeczycki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siechnice Team - *AC Milan* 0:8

87e minuut.
Choiński met een sublieme pass. Malcher rent richting de bal. Fortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bediashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Bediashvili draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Fortes draait met de bal, schiet en ... Rzeczycki probeert naar een medespeler te passen. Passamonti probeert naar een medespeler te passen. Fortes is nu in balbezit. Fortes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siechnice Team 84%, *AC Milan* 16%.
Siechnice Team - *AC Milan* 0:8