Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kickers FC derisum
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 20.1
waardeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
matig Verdedigen slecht


7e minuut.
Zieliński geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olewiński met de inworp. Klungelig pakt Orliński de bal. Orliński geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Polewicz trapt de bal weg. Suski kopt de bal weg. Pamuła probeert de bal aan de voet te houden. Sulich rent richting de bal. Sulich schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Kafel kopt de bal weg. Daar is Siedłowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyrmand is nu in balbezit. Tyrmand draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers FC - derisum 0:1

12e minuut.
Siedłowski is nu in balbezit. Siedłowski passt de bal in één keer door. Pamuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulich onderschept slim de pass. Sulich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Syroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Orliński verovert de bal door een tackle van achteren. Orliński probeert naar een medespeler te passen. Tyrmand bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyrmand schiet op doel. Polewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Wojewoda rent richting de bal. Kaczanowski onderschept slim de pass. Kaczanowski speelt de bal door. Tyrmand is nu in balbezit. Tyrmand haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers FC - derisum 0:2

37e minuut.
Jaszczowski is nu in balbezit. Orliński verovert de bal door een tackle van achteren. Orliński probeert naar een medespeler te passen. Tyrmand is nu in balbezit. Tyrmand schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kickers FC 59%, derisum 41%.
Kickers FC - derisum 0:2

54e minuut.
Kafel is nu in balbezit. Kafel geeft een hoge lob. Daar is Wojewoda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suski bereikt de bal nog maar net als eerste. Suski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kafel passt de bal met de wreef. Łobodzki is nu in balbezit. Łobodzki geeft een hoge lob. Tyrmand rent richting de bal. Tyrmand schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Pamuła is nu in balbezit. Sulich rent richting de bal. Pamuła onderschept slim de pass. Suski onderschept slim de pass. Suski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Syroka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olewiński met de inworp. Orliński is nu in balbezit. Orliński geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kickers FC 48%, derisum 52%.
Kickers FC - derisum 0:2