Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Maćkówka PaperBlue FC
11 Tactiek Pierwsza
56% Balbezit 44%
26% Spel op eigen helft 74%
40 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 27
formidable Schieten weak
excellent Passen poor
adequate Verdedigen adequate


9e minuut.
Jiménez Monteagudo passt de bal zonder na te denken. Southgate probeert naar een medespeler te passen. Villaescusa probeert naar een medespeler te passen. Bonanno heeft problemen om de bal te vangen. Bonanno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Maćkówka - PaperBlue FC 1:0

13e minuut.
Southgate bereikt de bal nog maar net als eerste. Southgate passt de bal in één keer door. Bonanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezama draait met de bal, schiet en ... Marysek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Villaescusa passt de bal zonder na te denken. Southgate bereikt de bal nog maar net als eerste. Southgate geeft de bal voor. Bonanno rent richting de bal. Bonanno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Maćkówka - PaperBlue FC 2:0

17e minuut.
Gacka bereikt de bal nog maar net als eerste. Southgate verovert de bal door een tackle van achteren. Southgate speelt de bal door. Bonanno is nu in balbezit. Bonanno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Southgate speelt de bal door. Bonanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Janiszewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Janiszewski krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Hrebenciuc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villaescusa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bonanno is nu in balbezit. Bonanno draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Maćkówka - PaperBlue FC 3:0

23e minuut.
Bonanno speelt de bal door. Lezama is nu in balbezit. Lezama passt de bal zonder na te denken. Bonanno rent richting de bal. Bonanno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Maćkówka - PaperBlue FC 4:0

24e minuut.
Pawlikowski geeft een lange en hoge pass. Hrebenciuc is nu in balbezit. Met opzet legt Southgate zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Southgate naar de kleedkamers voor een vroege douche.

25e minuut.
Villaescusa is nu in balbezit. Brevis begaat een overtreding. Villaescusa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Villaescusa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lezama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezama draait met de bal, schiet en ... Marysek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Maćkówka - PaperBlue FC 5:0

27e minuut.
Villaescusa geeft een hoge lob. Janiszewski probeert de bal met de borst te controleren. Lezama is nu in balbezit. Lezama haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Maćkówka - PaperBlue FC 6:0

33e minuut.
Bonanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonanno passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lezama de bal. Hrebenciuc is nu in balbezit. Hrebenciuc passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Bonanno rent richting de bal. Bonanno passt de bal zonder na te denken. Lezama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezama haalt uit met een fantastische trap. Marysek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Maćkówka - PaperBlue FC 7:0

38e minuut.
Lezama is nu in balbezit. Lezama passt de bal zonder na te denken. Brevis is nu in balbezit. Villaescusa geeft een lange en hoge pass. Lezama bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Lezama rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Maćkówka - PaperBlue FC 8:0

45e minuut.
Villaescusa verovert de bal door een tackle van achteren. Villaescusa geeft de bal voor. Bonanno rent richting de bal. Bonanno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Maćkówka - PaperBlue FC 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Maćkówka 25%, PaperBlue FC 75%.
LKS Maćkówka - PaperBlue FC 9:0

46e minuut.
Tesla komt het veld opgelopen. Costa komt het veld opgelopen. Wodarz komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Tesla heeft problemen om de bal te vangen. Tesla speelt de bal door. Bonanno is nu in balbezit. Bonanno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Maćkówka - PaperBlue FC 10:0

53e minuut.
Inworp. Pawlikowski met een snelle inworp. Hrebenciuc is nu in balbezit. Hrebenciuc geeft de bal voor. Szymczorek krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Lezama passt de bal zonder na te denken. Jiménez Monteagudo is nu in balbezit. Jiménez Monteagudo probeert naar een medespeler te passen. Lezama rent richting de bal. Lezama haalt uit met een fantastische trap. Marysek bokst de bal weg. Klungelig pakt Janiszewski de bal. Bonanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonanno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Jiménez Monteagudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez Monteagudo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bonanno de bal. Bonanno schiet op doel. Marysek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Maćkówka - PaperBlue FC 11:0

60e minuut.
Jiménez Monteagudo geeft een lange en hoge pass. Bonanno rent richting de bal. Bonanno probeert naar een medespeler te passen. Lezama is nu in balbezit. Lezama draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Maćkówka - PaperBlue FC 12:0

62e minuut.
Cano is nu in balbezit. Bonanno verovert de bal door een tackle van achteren. Bonanno speelt de bal door. Lezama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezama haalt uit met een fantastische trap. Marysek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Costa onderschept slim de pass. Costa geeft de bal voor. Lezama kopt de bal weg. Bonanno is nu in balbezit. Bonanno draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Daar is Folc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tesla bereikt de bal nog maar net als eerste. Tesla passt de bal met de wreef. Lezama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezama draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bonanno is nu in balbezit. Bonanno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Maćkówka - PaperBlue FC 13:0

67e minuut.
Gacka passt de bal in één keer door. Bonanno is nu in balbezit. Bonanno passt de bal in één keer door. Lezama is nu in balbezit. Lezama draait met de bal, schiet en ... Marysek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bonanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonanno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Maćkówka - PaperBlue FC 14:0

69e minuut.
Tesla met de inworp. Həbibli rent richting de bal. Həbibli geeft een hoge lob. Lezama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezama schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Inworp. Elie komt het veld opgelopen. Dachtera komt het veld opgelopen. Beaumont komt het veld opgelopen. Valech komt het veld opgelopen. Thành Phương komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Aldazabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldazabal geeft de bal voor. Dachtera heeft problemen om de bal te vangen. Lezama rent richting de bal. Lezama schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Pekról onderschept slim de pass. Pekról geeft de bal voor. Klungelig pakt Valech de bal. Bonanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonanno haalt uit met een fantastische trap. Marysek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Lezama rent richting de bal. Lezama probeert naar een medespeler te passen. Bonanno rent richting de bal. Bonanno draait met de bal, schiet en ... Marysek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Maćkówka - PaperBlue FC 15:0

77e minuut.
Lezama heeft problemen om de bal te vangen. Valech is nu in balbezit. Lezama verovert de bal door een tackle van achteren. Lezama haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Costa passt de bal met de wreef. Tesla probeert naar een medespeler te passen. Bonanno rent richting de bal. Bonanno draait met de bal, schiet en ... Marysek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Beaumont rent richting de bal. Lezama onderschept slim de pass. Elie begaat een overtreding. Lezama roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Lezama kan niet meer verder spelen. Staffeldt komt het veld opgelopen. Costa komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Marysek trapt de bal weg. Costa geeft een hoge lob. Bonanno rent richting de bal. Bonanno haalt uit met een fantastische trap. Marysek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Maćkówka - PaperBlue FC 16:0

85e minuut.
Staffeldt probeert naar een medespeler te passen. Aldazabal rent richting de bal. Aldazabal geeft de bal voor. Staffeldt is nu in balbezit. Staffeldt haalt uit met een fantastische trap. Marysek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Marysek met een harde bal richting middenveld. Jiménez Monteagudo rent richting de bal. Jiménez Monteagudo probeert naar een medespeler te passen. Staffeldt rent richting de bal. Staffeldt draait met de bal, schiet en ... Marysek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Maćkówka - PaperBlue FC 17:0

90e minuut.
Həbibli rent richting de bal. Həbibli geeft de bal voor. Bonanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Staffeldt is nu in balbezit. Staffeldt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Maćkówka 27%, PaperBlue FC 73%.
LKS Maćkówka - PaperBlue FC 17:0