Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spartak Makowczyce ŚWINIA
Normal Tactiek 1
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 24
average Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


7e minuut.
Ciepielewski is nu in balbezit. Ciepielewski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Stoksik de bal. Ruszczyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruszczyc haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Wartalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagiełło verovert de bal door een tackle van achteren. Nadbrzeski is nu in balbezit. Jagiełło verovert de bal door een tackle van achteren. Jagiełło draait met de bal, schiet en ... Zbozień kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Polakiewicz probeert naar een medespeler te passen. Mierkiewicz is nu in balbezit. Mierkiewicz speelt de bal door. Jagiełło rent richting de bal. Jagiełło schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kudziel geeft een lange en hoge pass. Picheta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ciepielewski probeert naar een medespeler te passen. Ruszczyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruszczyc draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Janowicz onderschept slim de pass. Janowicz geeft de bal voor. Daar is Kwasibrocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciepielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciepielewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Makowczyce - ŚWINIA 0:1

39e minuut.
Ciepielewski probeert naar een medespeler te passen. Szala is nu in balbezit. Szala geeft een lange en hoge pass. Macieszczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Macieszczuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Trzeciak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Picheta de bal. Wat een zware overtreding van Janowicz ... Strafschop! Janowicz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartak Makowczyce 41%, ŚWINIA 59%.
Spartak Makowczyce - ŚWINIA 0:1

49e minuut.
Lorenc met de inworp. Szala is nu in balbezit. Szala geeft de bal voor. Dzikuński met een sublieme pass. Ruszczyc probeert de bal aan de voet te houden. Parzy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Dzikuński onderschept slim de pass. Łukomski is nu in balbezit. Ciepielewski onderschept slim de pass. Ciepielewski schiet op doel. Parzy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Makowczyce - ŚWINIA 0:2

65e minuut.
Trzeciak speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Polakiewicz de bal onder controle te krijgen. Picheta speelt de bal door. Klungelig pakt Jagiełło de bal. Jagiełło draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Picheta is nu in balbezit. Macieszczuk onderschept slim de pass. Macieszczuk probeert naar een medespeler te passen. Ruszczyc is nu in balbezit. Ruszczyc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Nadbrzeski geeft een hoge lob. Inworp. Trzeciak met een snelle inworp. Picheta rent richting de bal. Picheta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Szala passt de bal in één keer door. Ciepielewski is nu in balbezit. Ciepielewski passt de bal met de wreef. Ruszczyc is nu in balbezit. Ruszczyc schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ciepielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciepielewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Lorenc passt de bal in één keer door. Kudziel bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzeciak begaat een overtreding. Trzeciak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartak Makowczyce 58%, ŚWINIA 42%.
Spartak Makowczyce - ŚWINIA 0:2