Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Latający Holender TeamTsubasa
T27 Tactiek 451
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten weak
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Szupin rent richting de bal. Szupin geeft de bal voor. Klungelig pakt Gugusiewicz de bal. Trelecki is nu in balbezit. Trelecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Skiba verovert de bal door een tackle van achteren. Skiba passt de bal in één keer door. Tymrowski rent richting de bal. Tymrowski haalt uit met een fantastische trap. Krauze maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Latający Holender - TeamTsubasa 1:0

24e minuut.
Klungelig pakt Trelecki de bal. Piconese bereikt de bal nog maar net als eerste. Piconese passt de bal in één keer door. Tymrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymrowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
McHewitt met een sublieme pass. Trelecki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hoogwegt. Hoogwegt krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latający Holender 58%, TeamTsubasa 42%.
Latający Holender - TeamTsubasa 1:0

46e minuut.
Wielgusiak met een sublieme pass. Daar is Trelecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gugusiewicz rent richting de bal. Tymrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tymrowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Szupin geeft een lange en hoge pass. Tymrowski rent richting de bal. Tymrowski passt de bal in één keer door. Piconese rent richting de bal. Piconese draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Wawrzynkiewicz probeert de bal aan de voet te houden. McHewitt rent richting de bal. McHewitt geeft een hoge lob. Tymrowski rent richting de bal. Tymrowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Gugusiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Darebný is nu in balbezit. Darebný passt de bal in één keer door. Skiba geeft een hoge lob. Tymrowski kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Wawrzynkiewicz de bal onder controle te krijgen. McHewitt rent richting de bal. McHewitt geeft een lange en hoge pass. Tymrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymrowski haalt uit met een fantastische trap. Krauze bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Posavec neemt de hoekschop. Hoogwegt kan de bal niet met de borst controleren. Piconese bereikt de bal nog maar net als eerste. Piconese draait met de bal, schiet en ... Żukowski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Latający Holender - TeamTsubasa 2:0

88e minuut.
Tymrowski kan de bal niet met de borst controleren. Gugusiewicz is nu in balbezit. Tymrowski onderschept slim de pass. Tymrowski haalt uit met een fantastische trap. Krauze maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Latający Holender - TeamTsubasa 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latający Holender 29%, TeamTsubasa 71%.
Latający Holender - TeamTsubasa 3:0