Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS tęcza Zendek 1973!! mój wielki kutas
352 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
35% Spel op eigen helft 65%
21 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 25.3
good Schieten weak
poor Passen weak
average Verdedigen poor


2e minuut.
Giatas geeft een lange en hoge pass. Sztorc rent richting de bal. Kværner onderschept slim de pass. Piesiak rent richting de bal. Piesiak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

6e minuut.
Þorgeirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Głogowski ... Strafschop! Þorgeirsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Þorgeirsson zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Domuś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS tęcza Zendek 1973!! - mój wielki kutas 1:0

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bohdanowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piesiak is nu in balbezit. Kværner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kværner passt de bal met de wreef. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Piesiak passt de bal in één keer door. Bohdanowicz rent richting de bal. Bohdanowicz passt de bal met de wreef. Þorgeirsson rent richting de bal. Þorgeirsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS tęcza Zendek 1973!! - mój wielki kutas 2:0

11e minuut.
Zdrzałek passt de bal zonder na te denken. Szymczycha met een sublieme pass. Giatas is nu in balbezit. Strzałka onderschept slim de pass. Strzałka draait met de bal, schiet en ... Coméndez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Warać bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Borges. Warać raakt geblesseerd tijdens het duel. Szymczycha met een snel genomen vrije trap. Giatas probeert de bal aan de voet te houden. Zdrzałek rent richting de bal. Strzałka rent richting de bal. Strzałka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Szymczycha is nu in balbezit. Kværner onderschept slim de pass. Kværner passt de bal met de wreef. Piesiak is nu in balbezit. Piesiak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Borges passt de bal met de wreef. Piesiak is nu in balbezit. Piesiak passt de bal in één keer door. Þorgeirsson is nu in balbezit. Þorgeirsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Bohdanowicz geeft de bal voor. Piesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesiak passt de bal in één keer door. Þorgeirsson heeft problemen om de bal te vangen. Þorgeirsson draait met de bal, schiet en ... Domuś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Szymczycha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kværner verovert de bal door een tackle van achteren. Kværner speelt de bal door. Daar is Piesiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piesiak draait met de bal, schiet en ... Domuś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Þorgeirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorgeirsson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS tęcza Zendek 1973!! - mój wielki kutas 3:0

40e minuut.
Jakopsoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakopsoo geeft een hoge lob. Daar is Piesiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piesiak haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sztorc de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS tęcza Zendek 1973!! - mój wielki kutas 4:0

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Suwak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS tęcza Zendek 1973!! 39%, mój wielki kutas 61%.
LKS tęcza Zendek 1973!! - mój wielki kutas 4:0

52e minuut.
Piesiak verovert de bal door een tackle van achteren. Szymczycha rent richting de bal. Szymczycha probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kværner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kværner draait met de bal, schiet en ... Domuś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Bohdanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohdanowicz geeft een hoge lob. Daar is Þorgeirsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kværner rent richting de bal. Kværner draait met de bal, schiet en ... Domuś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Jakopsoo met de inworp. Þorgeirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorgeirsson geeft een lange en hoge pass. Piesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS tęcza Zendek 1973!! 31%, mój wielki kutas 69%.
LKS tęcza Zendek 1973!! - mój wielki kutas 4:0