Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:49
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0072
  • Stadion: TeHaCe Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2052
TeHaCe MKS Legniczanie
352 Tactiek 532
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
20 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
29.5 gemiddelde waardering 19.2
good Schieten weak
average Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Maternia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Maternia speelt de bal door. Eidery heeft problemen om de bal te vangen. Eidery haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Bobiński heeft problemen om de bal te vangen. Śleboda is nu in balbezit. Śleboda probeert naar een medespeler te passen. Eidery bereikt de bal nog maar net als eerste. Eidery haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Śleboda is nu in balbezit. Śleboda geeft de bal voor. Pozorek heeft problemen om de bal te vangen. Eidery is nu in balbezit. Eidery draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Klungelig pakt Saleta de bal. Eidery is nu in balbezit. Klungelig pakt Eidery de bal. Eidery schiet op doel. Lichota werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe - MKS Legniczanie 1:0

25e minuut.
Bobiński probeert de bal aan de voet te houden. Maternia rent richting de bal. Maternia passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Eidery de bal. Eidery draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe - MKS Legniczanie 2:0

29e minuut.
Śleboda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maternia rent richting de bal. Maternia passt de bal in één keer door. Bobiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe - MKS Legniczanie 3:0

32e minuut.
Saleta rent richting de bal. Saleta geeft de bal voor. Klawon kopt de bal weg. Eidery rent richting de bal. Eidery schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe - MKS Legniczanie 4:0

37e minuut.
Klungelig pakt Majdak de bal. Eidery is nu in balbezit. Bobiński is nu in balbezit. Bobiński draait met de bal, schiet en ... Lichota werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe - MKS Legniczanie 5:0

39e minuut.
Maternia rent richting de bal. Maternia geeft een lange en hoge pass. Lichota met een sublieme pass. Sławoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoj haalt uit met een fantastische trap. Ovidiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Ćwiacz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Majdak de bal onder controle te krijgen. Eidery probeert naar een medespeler te passen. Bobiński rent richting de bal. Bobiński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TeHaCe 42%, MKS Legniczanie 58%.
TeHaCe - MKS Legniczanie 5:0

51e minuut.
Śleboda bereikt de bal nog maar net als eerste. Śleboda met een sublieme pass. Eidery bereikt de bal nog maar net als eerste. Eidery haalt uit met een fantastische trap. Lichota probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe - MKS Legniczanie 6:0

52e minuut.
Wojnicki rent richting de bal. Maternia onderschept slim de pass. Maternia speelt de bal door. Eidery is nu in balbezit. Eidery haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe - MKS Legniczanie 7:0

59e minuut.
Furtek geeft de bal voor. Bobiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobiński passt de bal zonder na te denken. Eidery heeft problemen om de bal te vangen. Eidery draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe - MKS Legniczanie 8:0

67e minuut.
Maternia passt de bal in één keer door. Eidery rent richting de bal. Eidery passt de bal met de wreef. Bobiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Borek verovert de bal door een tackle van achteren. Borek met een sublieme pass. Eidery bereikt de bal nog maar net als eerste. Eidery draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe - MKS Legniczanie 9:0

79e minuut.
Kozianowski rent richting de bal. Śleboda geeft de bal voor. Eidery bereikt de bal nog maar net als eerste. Eidery haalt uit met een fantastische trap. Lichota werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe - MKS Legniczanie 10:0

80e minuut.
Watras met een sublieme pass. Borek rent richting de bal. Borek passt de bal in één keer door. Eidery is nu in balbezit. Eidery schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Śleboda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maternia bereikt de bal nog maar net als eerste. Maternia speelt de bal door. Bobiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TeHaCe 34%, MKS Legniczanie 66%.
TeHaCe - MKS Legniczanie 10:0