Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sielce FC Nafta Gorlice
Normal Tactiek Defend
59% Balbezit 41%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 23.5
weak Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Pilch onderschept slim de pass. Pilch probeert naar een medespeler te passen. Szewczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szewczak haalt uit met een fantastische trap. Dębicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sielce - FC Nafta Gorlice 1:0

8e minuut.
Szewczak passt de bal met de wreef. Miecugow rent richting de bal. Szpejna is nu in balbezit. Miecugow onderschept slim de pass. Miecugow draait met de bal, schiet en ... Dębicki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sielce - FC Nafta Gorlice 2:0

16e minuut.
Ratajczak heeft problemen om de bal te vangen. Kramski rent richting de bal. Tobalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramski verovert de bal door een tackle van achteren. Kramski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Syper met een sublieme pass. Pilch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucz begaat een overtreding. Kucz krijgt een gele kaart. Pilch wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pilch kan niet meer verder spelen. Broź komt het veld opgelopen. Celiński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wojna rent richting de bal. Wojna schiet op doel. Dębicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sielce 39%, FC Nafta Gorlice 61%.
FC Sielce - FC Nafta Gorlice 2:0

49e minuut.
Celiński met een sublieme pass. Szewczak is nu in balbezit. Szewczak probeert naar een medespeler te passen. Miecugow is nu in balbezit. Miecugow draait met de bal, schiet en ... Dębicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sielce - FC Nafta Gorlice 3:0

64e minuut.
Szewczak is nu in balbezit. Wacławik rent richting de bal. Wacławik geeft een hoge lob. Kowalczuk is nu in balbezit. Kowalczuk geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Kowalczuk is nu in balbezit. Kowalczuk geeft een hoge lob. Szewczak speelt de bal door. Miecugow is nu in balbezit. Miecugow haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sielce 37%, FC Nafta Gorlice 63%.
FC Sielce - FC Nafta Gorlice 3:0