Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Hurtap Łęczyca Rybie Niebo
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Kantanista bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantanista geeft een hoge lob. Swawola probeert de bal aan de voet te houden. Topolek rent richting de bal. Topolek draait met de bal, schiet en ... Cegiełko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Topolek onderschept slim de pass. Topolek geeft een hoge lob. Malcher rent richting de bal. Malcher schiet op doel. Cegiełko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Hurtap Łęczyca - Rybie Niebo 0:1

23e minuut.
Jankowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankowicz speelt de bal door. Jaroszuk is nu in balbezit. Jaroszuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Madziek passt de bal met de wreef. Topolek rent richting de bal. Topolek met een sublieme pass. Malcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Malcher haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Hurtap Łęczyca - Rybie Niebo 0:2

34e minuut.
Topolek passt de bal in één keer door. Malcher rent richting de bal. Kościelniak is nu in balbezit. Malcher rent richting de bal. Malcher draait met de bal, schiet en ... Cegiełko bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Kantanista met de inworp. Welc met een sublieme pass. Kantanista rent richting de bal. Kantanista geeft een lange en hoge pass. Malcher springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Hurtap Łęczyca 67%, Rybie Niebo 33%.
Fc Hurtap Łęczyca - Rybie Niebo 0:2

68e minuut.
Madziek onderschept slim de pass. Madziek geeft een hoge lob. Swawola kopt de bal weg. Wilk is nu in balbezit. Wilk draait met de bal, schiet en ... Łazarewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jaroszuk rent richting de bal. Jaroszuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Hurtap Łęczyca - Rybie Niebo 1:2

70e minuut.
Kantanista rent richting de bal. Kantanista passt de bal in één keer door. Inworp. Kawecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moszek geeft een lange en hoge pass. Łazarewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jaroszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Hurtap Łęczyca - Rybie Niebo 2:2

86e minuut.
Bednarski controleert de bal met de borst. Bednarski speelt de bal door. Klungelig pakt Wilk de bal. Jaroszuk rent richting de bal. Jaroszuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Hurtap Łęczyca 45%, Rybie Niebo 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Hurtap Łęczyca - Rybie Niebo 2:2