Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Hurtap Łęczyca FC Pajacykowo
Normal Tactiek 343
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
3 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Batęga kopt de bal weg. Swawola controleert de bal met de borst. Kliś verovert de bal door een tackle van achteren. Kliś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Hurtap Łęczyca - FC Pajacykowo 0:1

38e minuut.
Kliś bereikt de bal nog maar net als eerste. Marek rent richting de bal. Kliś is nu in balbezit. Kliś schiet op doel. Cegiełko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Hurtap Łęczyca - FC Pajacykowo 0:2

43e minuut.
Parol verovert de bal door een tackle van achteren. Nicoń rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wilk. Nicoń raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Nicoń kan niet meer verder spelen. Pająk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Hurtap Łęczyca 46%, FC Pajacykowo 54%.
Fc Hurtap Łęczyca - FC Pajacykowo 0:2

52e minuut.
Bojanowski probeert naar een medespeler te passen. Kojzar is nu in balbezit. Marek maakt een afschuwelijke overtreding. Marek krijgt een gele kaart. Kojzar raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kojzar kan niet meer verder spelen. Trato komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Pająk verovert de bal door een tackle van achteren. Batęga rent richting de bal. Batęga speelt de bal door. Kliś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kliś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Hurtap Łęczyca - FC Pajacykowo 0:3

61e minuut.
Parol onderschept slim de pass. Parol geeft de bal voor. Babiak geeft de bal voor. Kliś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kliś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Kawecki is nu in balbezit. Babiak verovert de bal door een tackle van achteren. Babiak probeert naar een medespeler te passen. Marek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marek geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Bojanowski met de inworp. Marek rent richting de bal. Jankowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marek komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Pająk rent richting de bal. Wilk onderschept slim de pass. Wilk probeert naar een medespeler te passen. Jaroszuk is nu in balbezit. Jaroszuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Hurtap Łęczyca 45%, FC Pajacykowo 55%.
Fc Hurtap Łęczyca - FC Pajacykowo 0:3