Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kielczanka juventus 1984
Normal Tactiek juve
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
2 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 32
weak Schieten adequate
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


1e minuut.
Bałdys met een snelle inworp. Babiarz controleert de bal met de borst. Gorzeński is nu in balbezit. Babiarz verovert de bal door een tackle van achteren. Babiarz geeft een hoge lob. den Bosscher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Pekuš met een sublieme pass. Tunalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunalıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Bøgvad bereikt de bal nog maar net als eerste. Bøgvad schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Tunalıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bøgvad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabelo is nu in balbezit. Bøgvad is nu in balbezit. Bøgvad haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Štrba met een sublieme pass. Gorzeński is nu in balbezit. Gorzeński speelt de bal door. Bøgvad rent richting de bal. Bøgvad draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Bogran met de inworp. Tunalıoğlu rent richting de bal. Tunalıoğlu passt de bal zonder na te denken. Bøgvad rent richting de bal. Bøgvad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kielczanka - juventus 1984 0:1

43e minuut.
Tunalıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Pekuš is nu in balbezit. Pekuš passt de bal in één keer door. Bøgvad bereikt de bal nog maar net als eerste. Bøgvad draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kielczanka 50%, juventus 1984 50%.
FC Kielczanka - juventus 1984 0:1

49e minuut.
Janeczko kopt de bal weg. Daar is Majdzik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bøgvad rent richting de bal. Bøgvad draait met de bal, schiet en ... Jonowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kielczanka - juventus 1984 0:2

56e minuut.
Tunalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunalıoğlu passt de bal in één keer door. Cabelo heeft problemen om de bal te vangen. Bøgvad rent richting de bal. Bøgvad schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Babiarz rent richting de bal. Gorzeński is nu in balbezit. Babiarz onderschept slim de pass. Wierzchołowski is nu in balbezit. Wierzchołowski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Tunalıoğlu geeft een lange en hoge pass. Cabelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Janeczko begaat een overtreding. Janeczko krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Klungelig pakt Tunalıoğlu de bal. Tunalıoğlu passt de bal zonder na te denken. Bøgvad is nu in balbezit. Bøgvad draait met de bal, schiet en ... Jonowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kielczanka - juventus 1984 0:3

69e minuut.
Bogran is nu in balbezit. Bogran passt de bal met de wreef. Tunalıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Bøgvad is nu in balbezit. Bøgvad haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Jałkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bombardier verovert de bal door een tackle van achteren. Bombardier passt de bal in één keer door. Cabelo is nu in balbezit. Cabelo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kielczanka - juventus 1984 0:4

81e minuut.
Štrba passt de bal in één keer door. Daar is Pekuš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babiarz begaat een overtreding. Pekuš wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

81e minuut.
Janeczko rent richting de bal. Janeczko geeft een lange en hoge pass. Tunalıoğlu kopt de bal weg. Daar is Cabelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabelo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kielczanka 59%, juventus 1984 41%.
FC Kielczanka - juventus 1984 0:4